Рубрики
Десерти

Торт без випічки: домашні рецепти тортів з печива і пряників

Доброго всім дня! Сьогодні будуть рецепти швидкої і оригінальної випічки, а саме різні вариантики тортиків на швидку руку з печива і без випічки. Що може бути краще, смачно, швидко і легко!?

Ну, що ж я думаю всі такі готували хоч раз у своєму житті, а якщо ні, то читайте цю статейку і беріть собі в закладки і завжди стане в нагоді, особливо коли «Гості на порозі». Дуже добре вони виглядають на новорічному столі, або коли на дворі літо, є з будь-яких ягід і фруктів прикрасити це ласощі.

Ось тільки до дієтичних варіантами їх не віднесеш, але якщо є в міру нічого страшного не станеться.

Торт з печива без випічки з покроковими фото

У цьому невибагливість варіанті не будуть ніяких екзотичних і дорогих інгредієнтів. Все гранично просто і ясно. Всі звикли готувати швидкі торти на швидку руку з печива, але про це ми поговоримо трохи пізніше. Погодьтеся, це дуже легко і класно, коли буквально за 5 хвилин можна здивувати і приготувати таку вкуснотищу до чаю.

Цей варіант дуже легко робити, виходить смачно і перевірено мною і моєю родиною! Як зробити торт в домашніх умовах без випікання, без печива і ягід? Не буду таїти, варіант з печива і зефіру, який вас не залишить байдужим, а результат перевершить всі ваші очікування.

Подружка у мене цей вид кличе «Графськими руїнами», але мені здається що справжні ці руїни робляться тільки з безе або зефіру. Хоча, яка різниця яку назву, головне, щоб гості залишилися задоволеними.

Нам знадобиться:

  • пряники -0,5 г
  • зефір — 0,2 кг
  • ківі — 2-3 шт.
  • сметана — 0,5 кг
  • цукор — 3 -4 ст. л.
  • шоколад для прикраси

Спосіб приготування:
1. Пряники візьміть і поріжте ножем уздовж на 3 частини-пластини. На це піде буквально 10 хвилин. Складного нічого немає.

Важливо! Пряники беріть найкраще шоколадні і вони повинні бути свіжі і м’які. Ніж повинен бути заточений дуже добре, щоб вони не ламалися, а різалися.

У сметану додайте цукор, перемішайте. Цукор можна додати за смаком, але не рекомендую робити дуже солодким. Так як всі інгредієнти отже солодкі. Такий крем. 🙂 Відсуньте його вбік, щоб він постояв і розчинилися крупинки.

2. Зефір поріжте теж на пластики уздовж. Ківі очистіть від шкірки і поріжте шматочками.

3. Тепер зробіть збірку: круглий піднос змастіть, його денце сметанним кремом. Далі покладіть різані прянички, просочіть їх кремом. Далі укладіть зефір і шматочки ківі.

Важливо! Можна окремо кожен пластик пряника змащувати сметаною, щоб вони краще просочилися.


4. Тепер знову просочені пряники в сметані і заново зефірчик. Таким чином буде утворюватися ось така красива гірка із солодких інгредієнтів.

Важливо! Якщо ви хочете, щоб це блюдо вийшло пікантним використовуйте зефір різного смаку, наприклад полуничного і ванільного.


Після знову ківі, або замість них можна взяти апельсинки, теж додадуть якусь кислиночку. Або ж ананаси, які подарують екзотичний смак.
5. Наступний шар просочені прянички, а далі потрібно буде сметаною красиво надати форму. Зверху посипати шоколадною стружкою, можна використовувати горішки або цукати. Приємного апетиту!

Торт без випічки печива, сметани і бананів за 15 хвилин

Знаю, що багато домогосподарки не люблять возитися з тестом, тому цей варіант спеціально для вас — банановий з сметани і печива. Яке печиво потрібно використовувати? Можна брати абсолютно будь-який, то які ви любите найбільше, але краще вибирати розсипчасте або пісочне.

Нам знадобиться:

  • пісочне печиво «До чаю» — 0,5 кг
  • сметана 20% — 1 л
  • банан — 1 шт.
  • цукровий пісок — 5-6 ст. л
  • тертий шоколад — 50 г
  • полуниці або будь-яка інша ягода

Спосіб приготування:

1. Банани порізати на дрібні шматочки.

Важливо! Беріть тільки стиглі і свіжі фрукти, з чорними краплениями купувати не потрібно.

2. З метану додайте цукровий пісок і нарізані бананчики. Перемішайте.

3. Візьміть глибоку миску і оберніть її харчовою плівкою. Змастіть Дно сметанним соусом, далі ламані печива.

4. Всі шви між печивом покрийте крихтою. Щоб зробити крихту, просто руками добре розімніть печиво або використовуйте блендер для цієї мети.

5. І далі чергуйте шар сметани з бананами, шар печива і так далі поки не закінчаться всі інгредієнти.

6. Тепер верхівку накрийте харчової плівкою.

7. Трошки утрамбуйте, притисніть руками, щоб домогтися щільності. Відправте цю ласунку в холодильник постояти і добре просочитися на 1-3 години.

8. Після закінчення часу приберіть верхню плівку. Покладіть тарілку і переверніть, приберіть миску. З формувалася гірочки зніміть харчову плівку.

9. Посипати шоколадною крихтою, прикрасьте фруктами або ягідками. От і готово, кличте всіх до столу на дегустацію пити чай з ароматним творінням! Смачних вам відкриттів!

Для дітей можна використовувати маленькі силіконові формочки і туди класти всі продукти і змащувати. Так сказати вийдуть міні шедеври, для наших маленьких ласунів.

Торт з печива зі згущеним молоком та сметаною

Часто дуже хочеться витворити щось таке неймовірне й смачне. Хто зі мною згоден? Як ви творите, напишіть свої відгуки, коментарі.

Нам знадобиться:

  • печиво «Топлене молоко» — 50-54 шт. іл 2-3 пачки
  • банани — 4-5 шт
  • сметана 20% — 450 г
  • молоко згущене варене — 1 банка
  • молоко — 1 ст.
  • ківі — 2 шт.
  • горіхи волоські — 140 г

Спосіб приготування:

1. Як приготувати швидко і просто, а головне смачно таке диво? В домашніх умовах на все про все піде 15-30 хвилин. Основою буде розсипчасте печиво, можна взяти і «Ласуна». Першим кроком до цього солодкого винаходу слід налити в чашку молоко і покласти печиво, щоб воно просочилося. Далі візьміть піднос і покладіть 16 печеньев — це перший шар.

Важливо! Дивіться не перетримайте, тому буквально 3-4 секунди і витягайте, а то все може розкиснути і розм’якнути через чур.

2. Сметану і згущене молоко змішайте один з одним. А краще всього збийте міксером, бо руками погодьтеся важко працювати з вареним згущеним молоком, вийде такий молочний колір крем.

Читайте також:  Пиріг з щавлем - швидко і смачно. 7 простих рецептів пирогів щавлевих

3. Печиво на підносі змастіть кремом. Далі викладіть різані на гуртки банани. Ну прям банановий рай! 😛

4. Наступний етап — викладка печеньев.

5. Далі знову крем і зверху фрукти. Райське якийсь фруктове диво):

Після знову печиво і шар крему.

Важливо! Не обов’язково використовувати саме такі фрукти, можна замінити на чорнослив, грушу.

6. Волоські горіхи перемолите в блендері або дуже дрібно порізати ножем.

7. Присипте ними кулінарний шедевр, який вийде ніжним, тому що в кремі немає масла і від цього він буде не дуже жирний і малокалорійний. Також можна прикрасити шматочками ківі.

8. Прикрасьте суницями або полуницею зі сметаною, а може бути ви використовуєте які-небудь інші варіанти прикрас? Поріжте банановий з печивом, на порційні шматочки і подавайте з гарним настроєм вашим гостям. Такий можна зробити на День Народження або Новий рік, а можна навіть і на дитяче свято.

Важливо! Не забудьте поставити в холодильник на кілька годин, щоб всі верстви добре просочилися.

Рецепт торта з сиру та желатину

Як зробити такий варіант, як чізкейк? Напевно потрібно просто посміхнутися, взяти гарний настрій і приготувати за цим рецептом. Такий варіант, стане одним з найбільш шалено смачних у вашому домі. Для мого коханого чоловіка, моїх дітей найпривабливішим є те, що його можна полити будь-яким джемом або варенням.

Я особисто не проти цей десерт бачити на святковому столі, наприклад, на 8 березня або 23 лютого.

Нам знадобиться:

  • сир 0,5 кг
  • згущене молоко — 1 банка
  • желатин швидкорозчинний — 1 пакетик або 10 г
  • вода — 2/3 ст.
  • печиво пісочне — 250-300 г
  • вершкове масло — 100 г
  • будь-яке варення або сироп

Спосіб приготування:

1. Зазвичай з крихти печива я роблю солодку ковбаску, але це найпопулярніший так сказати варіант використання. В цьому виді використовується саме така крихітка, яку ви легко можете зробити у наш час за допомогою блендера. Ох, пам’ятаю в студентські роки я все вручну сиділа і ламала, кришила печиво. Інша справа зараз, жууууу і все готово.

Отже, візьміть форму для випічки, бажано щоб боки були роз’ємними.

Вершкове масло кімнатної температури змішати з отриманої крихтою до однорідної структури. А потім цю суміш викладіть на дно форми, утворюючи трохи бортики.

Сир і згущене молоко змішайте один з одним.

2. Желатин потрібно буде розвести так, як написано в інструкції. У келих налийте води і розмішайте його ретельно. Далі поставте келих в гарячу воду і ще раз перемішайте, щоб желатин остаточно розчинився.

2. Далі в сирну суміш вилийте весь рідкий желатин. Перемішайте. На основу з крихти рівномірно вилити сирну масу. Ретельно все розрівняйте силіконової лопаткою. Прикрийте кришкою або харчовою плівкою і відправте форму в холодильник на 2-3 години.

4. Вийміть після охолодження вийшло диво у вигляді сирного чізкейку швидкого приготування.

5. Виглядає чарівно і чудово. Полийте будь-яким рідким варенням або сиропом. Приємного апетиту!

Любите солодке і часто його готуєте? Тоді пропоную вам приготувати тертий пиріг з варенням:

Сирний будиночок з печива

Яке блюдо зробити для дитини з сиру щоб він уплітав за обидві щоки? Звичайно ж такий грайливий будиночок. Найголовніше у справі творчий підхід, треба щось таке придумати, щоб дитина захотіла його з’їсти, наприклад сказати, що всередині десерту лежить для тебе подарунок, який ти зможеш теж з’їсти. Я впевнена, що таке ласощі оцінять ваші дітки.

Нам знадобиться:

  • молоко — 0,5 ст.
  • печиво — 200 — 250 г
  • сир домашній — 0,5 кг;
  • цукровий пісок (в крем) — 100 г
  • какао-порошок (для глазурі) — 1 ст. л
  • цукор для глазурі — 1 ст. л.
  • масло вершкове — 110 г

Спосіб приготування:

1. У сир додайте цукор і перемішайте. Візьміть міксер і добре збийте цю масу. Потім внесіть вершкове масло кімнатної температури і продовжуйте збивати.

Важливо! Можна купити таку сирну масу вже готову в магазині, і тоді процес приготування взагалі буде швидким.

2. Далі кожну коржика умочіть в молочці, щоб вона стала трохи м’якою. Наступний крок — на стіл покладіть харчову плівку або прозорий пакет для продуктів і викладіть ось так:

3. Зверху змастіть сирною масою.

4. Тепер зберіть руками будиночок.

5. Далі полити шоколадною глазур’ю, яку зробіть самі. Какао змішати з цукром і додайте молоко, приблизно 0,5 ст. можна трохи менше і вершкове масло 0,5 ч. л. Поставте на плиту і варіть поки цукровий пісок не розчиниться. Крем або по іншому можна сказати шоколадний соус готовий, дайте йому охолонути.

6. Прикрасьте на свій розсуд. Охолодіть в холодильнику пару годин. Приємного апетиту!

Любите сирні вироби, тоді пропоную вашій увазі класну підбірку:

Торт на сковороді в домашніх умовах з заварним кремом і згущеним молоком. Відео

Такий варіант вважається наинежнейшим, так як він готується виключно з заварного крему. Особисто для мене це ще один вдалий і перевірений кулінарний шедевр. Звичайно тільки з ним доведеться трохи повозитися, не думайте, що він готується в духовці, це не так, але за 5 хвилин не вийде приготувати на це піде хвилин 30. Спробуйте і ви. Пропоную вашій увазі 2 види, один з печива, інший на швидку руку на сковороді без духовки і без желатину.

Читайте також:  Осетинські пироги з різними начинками (8 покрокових рецептів приготування)

Нам знадобиться:

  • Печиво «Молочне» або «Топоеное молоко», можна «Ювілейне»— 30-36 шт.
  • Молоко — 0,5 л
  • Борошно — 2 ст. л
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 2/3 ст або на свій смак

Спосіб приготування:

1. Я пропоную почати свою роботу з приготування соусу або крему. Для цього візьміть чисту миску і розбийте яйця, присипте цукром. За допомогою віночка добре збийте цю суміш. Але піни не повинно вийде, просто допоможіть розчинитися цукру. Потім ложечкою акуратно додайте борошно, перемішайте. Тепер додайте половину молока, перемішайте, знову додайте молоко і все ретельно розмішайте, щоб не було грудок і була однорідна маса.

Далі вилийте рідину в каструлю і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи. Після закипання крем почне густіти, густоту вибирайте самі, можна зробити і рідким, але тоді він растекется.

2. І ось настав момент складання, покладіть перший шар з 6 печеньев у вигляді прямокутника, просочити кремом, і так далі поки не сформуєте ось таку смакоту:

3. Потім з боків обмажте всі кремом, щоб не було видно швів. Зверху присипте шоколадною крихтою. Її зробити зовсім легко, просто шоколад натріть на дрібній тертці. Нехай ваш шедевр зібраний подарує вам незабутній смак і захоплення з боку оточуючих!

Ну, а тепер як і обіцяла це «чудо» на сковороді, але без печива, вірніше воно буде в ньому у вигляді прикраси. Приємного перегляду цього творіння!

Торт Мурашник з печива зі згущеним молоком

Нам знадобиться:

  • Печиво розсипчасте — 1 кг
  • Масло вершкове — 130-150 г
  • Варена згущене молоко — 1 банка
  • Горіхи — 1 ст.

Спосіб приготування:

1. Печиво і горіхи подрібніть. Можна покласти печиво у пакет і качалкою постукати по ньому. Або ж просто поламати руками. Горішки краще всього спочатку дрібно порізати ножем, а потім за допомогою ступки потовкти, але не дуже дрібно.

2. Потім всі отримані інгредієнти змішайте між собою, додайте варене згущене молоко і розтоплене вершкове масло. Ще раз перемішайте. Викладіть на красиве блюдо всю масу у вигляді гірочки.

Важливо! Спочатку, згущене молоко і вершкове масло добре змішайте в однорідну суміш.

3. Ну ось ніби вийшов маленький мурашник. Прикрасьте шматочками фруктів або шоколадом. Частування гірка для дитини готовий! А для чоловіка можна сказати, що це наш курінь любові, подивіться, що він вам відповість?! 🙂 Приємного апетиту! 🙂

Торт з готових бісквітних коржів

Бувають ситуації коли на допомогу приходять готові покупні коржики, з них теж не повірите, але можна спорудити класне страву на десерт або на полуденок. Докладні катинки цього варіанту будуть в інших статтях, а сьогодні для вас спеціально підібрала ось це відео з ютуба:

Ну і хочеться запропонувати вам з готових коржів зробити супер блюдо. Так сказати,

Ліниве тірамісу

Торт з печива рибки з бананом на швидку руку

Якщо чесно, коли я перший раз робила таке кулінарне винахід, я думала що вийде не дуже на смак. Так як рибки це самі звичайні примітивні печеньки. А коли я зробила, то була приємно здивована, вийшло дуже смачненько, сподобалося моїй дитині, який просив після першого шматочка добавки. Ну, а чоловік взагалі не зрозумів що їв цих рибок, думав що я знову спекла щось в духовці. Мені взагалі здається, що це варіант сметанника тільки на швидку руку.

Важливо! Печиво рибки купуйте без усіляких добавок і без солі. Можна приготувати з затяжного печива.

Нам знадобиться:

  • печиво рибки — 300-350 г
  • сметана — 350 г
  • цукор — 150 г або по смаку
  • цукати або свіжі банани — 50 г
  • волоські горішки або кокосова стружка для прикраси

Спосіб приготування:

1. В сметанку додайте цукор і добре перемішайте. Цукровий пісок можна взяти будь хоч білий, хоч темний, ніякої різниці немає. Досягніть того, щоб сахараные крупинки не відчувалися.

Важливо! Можна взагалі його замінити на згущене молоко, або мед, якщо ви його обожнюєте, додайте кілька ложок на свій смак.

2. Другим кроком у сметану потрібно буде додати цукати або різані банани. А можна і те і інше, як ви любите?

Важливо! Беріть будь-які наповнювачі, наприклад, чорнослив, курагу. Але краще брати такі фрукти, які не дуже вологі. Тому що з вологих буде дуже важко сформувати потрібної форми.

3. Після всіх дій викладіть рибок в сметанний фруктовий крем. Залиште їх вимочуватися так приблизно пару годин.

За 2 години десерт з печива буде майже готовий.

4. Далі сформуйте будь-якої форми і прикрасити горішками або кокосової стружечкой. Можна печеньки відразу покласти вимочуватися у форму. Щоб потім легко було дістати десерт оберніть форму харчовою плівкою. Після готову ласунку поставте в холодильник на 2-3 години. А потім їжте із задоволенням.

Цікаво! Можна використовувати не тільки рибки, але і змішати їх з іншими видами різних крекерів.

Прикрашати можна ягодами і фруктами, наприклад вишнею, смородиною або малиною влітку.

Желейний торт з фруктами

Желейний з печивом не залишить нікого з вашої родини байдужим, а для дитячого чаювання, це взагалі просто якийсь подарунок — десерт, який прикрасить будь-яке дитяче свято і подарує маленьким ласунам усмішки та веселий настрій. Цей варіант можна часто побачити в нашому магазині під назвою «Бите скло» або «Мозайка», але якщо знати правильні опису готування можна і самим з таким же успіхом приготувати вдома.

Читайте також:  Солодкий торт з кабачків: швидко і смачно

Нам знадобиться:

  • йогурт — 700 мл
  • печиво цукрове або чайне — 200 г
  • суха суміш для желе різнобарвна — 3 упаковки
  • цукор — за смаком, дивлячись який йогурт
  • масло вершкове — 50-70 г
  • желатин — 2 ст. л

Спосіб приготування:

1. Першим ділом зробіть із сухої суміші желе, для цього візьміть 3 миски налийте в них воду і додайте спеціальний порошок з пакетика. До речі, як робити желе має бути зазначено на упаковці. Прочитайте уважно і дотримуючись інструкції зробіть все правильно. Отже, після того, як ви додасте в воду порошок, перемішайте. І поставте в холодильник до повного застигання.

2. Печиво і вершкове масло має бути кімнатної температури, покладіть в чашу блендера і перемолите. Потім візьміть форму з роз’ємними краями і з цієї суміші на дно викладіть отриману масу. Ось так, як показано на рисунку.

Важливо! Потрібно руками добре утрамбувати.

3. Тепер, що стосується желатину, налийте пів склянки холодної води і додайте в нього 2 ст. л желатину, перемішайте. Потім в 50 мл холодної йогурту влийте желатин. Перемішайте і дайте постояти, набрякнути 20 хвилин. Після цього склянку поставте на водяну баню або в миску з гарячою водою. Поступово вливайте залишився йогурт помішуючи. Желатин повинен добре розчинитися.

Важливо! Якщо ви робите на водяній бані, не доводьте до кипіння, а то нічого не вийде, в желе желатин не перетворить масу.

Далі отримані кольорові желе, які ви робили з пакетика поріжте на шматочки. І викладіть їх на крихти з печива. Залийте «йогуртовим желатином». Поставте в холодильник, щоб страва застигло, потім приберіть, видалите форму для випічки.

4. Желатиновий торт, такий ошатний, прикрасить будь-яке застілля. Вже дуже він виглядає яскраво і красиво. Прикрасьте драже Е м-енд-емс. Вражає, чи не так?

Цей желейний варіант погодьтеся дуже неповторний зовнішній вигляд і незвичайний, і відразу хочеться його проковтнути і не залишити жодного шматочка, а ще він дуже легкий і корисний. 🙂 А в розрізі, це взагалі нереально фантастично виглядає.

Наполеон з печива вушка

Абсолютно цей варіант ні чим не гірше, якщо б приготували справжній Наполеон, зате часу пішло на нього дуже мало, а смак надзвичайно чудовий, дивовижний. З тестом ніякої возьни, а головне його виходить дуже багато, що вистачить нагодувати весь будинок))).

Самий легкий і кращий рецепт. Не пропустіть, обов’язково візьміть собі на замітку. Мій відгук по цьому торту самий позитивний, на відмінно, я роблю ось з цього відео, тільки додаю ще начинку з фруктового джему:

Торт Виноградинка без випічки

Ще один дуже цікавий варіант приготування, який зараз буде як ні як дуже популярним, тому що прийшло літо, сезон винограду і вдома жарко, хочеться щось створити смачне і не використовувати духовку, щоб не було так жарко в квартирі.

Виглядає дуже красиво і незвично. Та й взагалі свіжий виноград з родзинками дуже добре доповнюють один одного. Спробуйте і ви.

Нам знадобиться:

Спосіб приготування:

1. Почніть з приготування желе. Візьміть сухий порошок 25 м і налийте в нього 150 мл гарячої води. Перемішайте і дайте розчинитися.

Візьміть будь-якої фірми крекер з маком і поломайте його руками. Ізюм добре помийте і трохи потримайте в теплій воді, щоб він розмокнув, запарився. Шоколад продробите в блендері.

2. Тепер зробіть сметанную основу, у сметану додайте цукор і ванілін. Ретельно збийте все міксером. Далі збиваючи, вливайте тонкою цівкою желатин.

3. Далі в сметанную масу внесіть крекер, родзинки. І перемішайте.

4. Далі візьміть роз’ємну форму і насипте одну третину суміші з крекерів, родзинок і сметани. Посипте все шоколадом. Повторіть ці дії з шарами 2 рази. Отримані творіння відправте в холодильник на 1 годину.

3. Тим часом займіться прикрасою. Виноград помийте, розріжте навпіл кожну ягідку, приберіть кісточку, якщо є.

Важливо! Замість винограду ви можете взяти абрикоси, або ананаси. Буде ананасовий або абрикосовий варіантик без випічки. У літній сезон можна верхівку прикрасити ягодами вікторії або полуниці, а також лаймом і вийде літній насолоду або щедре літо.

4. І ось таким чином прикрасьте цей десерт. Після в мисці розведіть правильно желе «ківі» зеленого кольору, просто залийте його гарячою водою і ретельно перемішайте. Дайте йому охолонути.Уважно Читайте інструкцію перед застосуванням. Акуратно за допомогою столової ложки залийте поверхню.

5. Поставте вийшло виноградне диво в холодильник на ніч або хоча б на 2-3 години, а потім вийміть його з форми і вживайте. Холодна смакота з фруктами повністю готова!

Торт без випічки Баунті

Любите кокосову стружку або кокос? А хочете солодку випічку з використанням цих інгредієнтів? Окрасою зверху послужать цукерки або маленькі шоколадки під назвою Баунті:

Я хочу вам побажати, щоб ви готували смачно, швидко і просто, і тоді ваші близькі неодмінно скажуть вам величезне спасибі. Звичайно всі рецепти швидких варіантів я не можу написати в одній статті, я вибрала найбільш улюблені і вдалі, скоро вийдуть серії статей на такі теми, як торт «Монастирська хата», «Рафаелло», «Фантазія», «Футбольний м’яч», «Холодна собака», «Черепаха» і багато інших.

Готуйте радістю і любов’ю, до нових зустрічей, друзі! Не забувайте підписуватися і вступати в мою групу в контакті. Завжди рада новим друзям і передплатникам. Поки-поки!