Рубрики
Другі страви

Сирники із сиру: швидкі і смачні рецепти сирників на сковороді

Добрий день друзі! Давно я не пропоную вам варіанти страв для сніданків. Остання моя замітка була пам’ятаю з грінками. Пропоную сьогодні зупинитися на сирники.

З іншого сирника, робляться будь-якої форми, але частіше нагадують всім подобу оладок. Безумовно без борошна або манки, а також яєць тут не обійтися. Більшість юних хазяєчок випікають їх на сковородочке з антипригарним покриттям, змастивши при цьому рослинним маслом або запікають в духовці, або на пару.

Саме основне, ви повинні усвідомити, що кисломолочний продукт перед готуванням повинен бути добре віджатим від вологи і бажано ще його слід пропустити через сито або в блендер. Все це необхідно для того, щоб маса була пластична і не потрібно було брати велику кількість борошна.

Для приготування знадобляться прості продукти такі як: сир, яйце, борошно, сіль, цукор та олію соняшникову для смаження, сам процес не забере багато часу.

В дане блюдо за бажанням можна додавати сухофрукти, горіхи, фрукти, а несолодкі варіанти – зелений лук і кріп.

Подають такий чудовий десерт зі сметаною, згущеним молоком, варенням; до солоним –кетчуп і майонез.

Класичний рецепт сирників з сиру з манкою

Для мене це страва родом з дитинства, коли вранці прокидаєшся від аромату, тільки що пожаренных сирників, йдеш на кухню, а там на красивій тарілці лежать вони, политі згущеним молоком і матуся каже: «Сідай снідати, соня!». Безцінні спогади смачного страви.

Дивовижні, ніжні на смак традиційного варіанту пропоную спочатку зробити і вам, шановні гості і передплатники.

Нам буде потрібно:

  • сир – 500 г
  • яйце – 2 шт
  • цукор – 1-2 ст. л
  • ванільний цукор – 1 пакет
  • розпушувач – 0,5 ч. л
  • манка – 4-5 ст. л
  • сіль – щіпка
  • рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

1. У глибоку миску викладаємо сир і розтираємо його товкачиком.

2. Всипаємо манну крупу, сіль, ванільний цукор і розпушувач, перемішуємо.

Читайте також:  Кабачки в клярі на сковороді з часником: Топ-8 швидких і смачних рецептів

3. Розбиваємо яйця в чашу блендера, додаємо цукор і збиваємо.

4. Потім збиті яйця виливаємо в підготовлену суміш.

5. Ретельно перемішуємо до однорідності, накриваємо фольгою і даємо настоятися 30 хвилин, щоб манка набухла.

6. По закінченню часу, формуємо круглу шайбу, обвалюємо в манній крупі.

7. Викладаємо на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо на повільному вогні до золотистої скоринки.

8. Ось і готово смачне ласощі. Пригощайте своїх улюблених класним десертом. Приємного апетиту!

Як приготувати пишні сирники на сковороді

Коли я стала мамою, для своїх улюблених синочків стала готувати сніданок з пишних коржів. Оскільки ми всі любимо родзинки, то при можливості його обов’язково кладемо в випічку.

Порада: Щоб родзинки був м’яким у ваших кулінарних шедеврах, його потрібно попередньо вимити і залити окропом хвилин на десять.

Щоб тврожники були повітряними і пишними, потрібно окремо жовтки розтерти з цукром, білки збити з дрібкою солі до появи білої піни, а сир перетерти через сито.

Прості поради поліпшать ваше блюдо, їх я давала в іншій своїй замітці, там між іншим ми визначали, як можна самостійно визначити якісний у вас продукт чи ні. Адже саме від нього буде залежати кінцевий підсумок.

Нам буде потрібно:

  • Сир – 400 г
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно вівсяна – 3 ст. л
  • Ванільний цукор – 12 г
  • Щіпка солі
  • Родзинки – 70 г
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

1. У глибоку миску викладаємо сир, добре розминаємо виделкою або картофелемялкой.

2. Беремо яйце, відокремлюємо білок від жовтка. В жовток насипаємо цукор і розтираємо, а білок трохи подсаливаемым і збиваємо виделкою до утворення піни. Потім додаємо жовток сюди ж, розмішуємо.

3. Додаємо борошно і ретельно розмішуємо.

4. Висипаємо в масу промитий і розпарений ізюм.

5. Вливаємо білок в готову суміш, перемішуємо і починаємо ліпити биточки, обвалюючи добре в борошні.

Читайте також:  Маринади для шашлику з свинини: 14 найсмачніших і швидких рецептів, щоб мясо було мяким і соковитим

6. У сковороду наливаємо трохи олії, нагріваємо і викладаємо заготовки.

7. Смажимо на повільному вогні до золотистої скоринки.

Відео про те, як приготувати сирники швидко і смачно

Ці солодкі оладки можна готувати на сніданок і полуденок. Головний інгредієнт тут сир, він повинен бути сухим і не дуже розсипчастим. Якщо немає домашнього кисломолочного продукту, можете придбати готову масу в магазині. Перед покупкою перевірте термін придатності.

Це дуже ситне і смачне блюдо, ваші домашні неодмінно оцінять! Тому пропоную подивитися відео рецепт.

Ніжні і смачні сирник з родзинками, як у дитячому садку

Хто ходив у дитячий сад, той не забуде такі ласощі, як сирна запіканка. Але і обов’язково згадає ще й сирники, які робляться там по ГОСТу. Подають їх з молочно-сметанною підливою, вдома ви можете урізноманітнити і їсти наприклад з фруктовим або ягідним джемом варенням.

Сушений виноград доданий сюди порадує цікавим враженням дітей і дорослих.

З компонентами міняють смак цієї страви можна експериментувати, наприклад додати цедру лимона або м’якоть банана.

Але оскільки в дошкільних установах дотримуються класики, і виходить дуже смачно, дозвольте запропонувати рецепт найніжніших ласощів з родзинками.

А ви знали, що в ізюмі вміст корисних речовин у 10 разів вище, ніж у свіжій ягоді? Уявляєте, ось кльово!

Нам буде потрібно:

  • Сир – 300 г
  • Борошно – 2 ст. л
  • Цукор – 2 ст. л
  • Яйце -1 шт
  • Сіль – 0,25 ч. л
  • Родзинки — жменя

Спосіб приготування:

1. В мисці сир розминаємо виделкою, додаємо яйце, сіль, цукор і перемішуємо. Потім просіваємо борошно, висипаємо вимитий і розпарений ізюм в отриману масу і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

2. Присипаємо стіл борошном, з отриманої маси катаємо ковбаску і ріжемо на рівні частини, формуючи круглі биточечки.

3. У сковороду наливаємо суміш рослинного і вершкового мала, розігріваємо і викладаємо порцію. Обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. Для того, щоб прибрати зайвий жир промокніть сирники щільною паперовою серветкою.

Читайте також:  Холодець із судака і про те, як зробити бульйон, щоб був світлий і не пахнув рибою

4. Готову страву подавати зі згущеним молоком, або з іншого підливою на свій розсуд. Приємних відкриттів!

Простий рецепт сирників з сиру по-домашньому

Самий легкий і простий варіант приготування неповторних ласощів є ще в моїй копилочке. Ділюся з задоволенням такою солодкою принадою.

Ми кудись постійно поспішаємо, поспішаємо за день багато чого встигнути зробити. Деколи їмо на бігу. Так от, щоб перекус був нешкідливим і ситним, та до того ж зроблений своїми руками, з мінімальними витратами часу і грошей, зберігайте в блокнотик. Або ж додайте сторінку в браузер, як закладку.

Нам буде потрібно:

  • Сир– 400 г
  • Борошно – 3 ст. л
  • Яйце – 1 шт
  • Цукор – 2 ст. л
  • Сіль – 1/3 ч. л
  • Масло рослинне для смаження

Спосіб приготування:

1. У глибоку ємність розбиваємо яйце, висипаємо сіль, цукор збиваємо виделкою.

2. Беремо сир (у мене дві пачки магазинного) викладаємо в миску, виливаємо в нього яєчну суміш і розминаємо.

3. Додаємо борошно і перемішуємо поки маса не стане однорідною.

4. Далі в воді змочуємо руки і формуємо «котлетки», обвалюючи в борошні.

5. Як тільки всі зліпили приступаємо до смаження. Викладаємо готові вироби на розігріту сковороду политу олією, підсмажуємо на повільному вогні з двох боків до золотистої скоринки.

6. Ось воно яке гарне божественне диво, ошатною і дуже приваблива. Прикрасьте лісовими ягодами або фруктами і їжте на здоров’я! А близькі нехай просять побільше добавки.

Ось і все на сьогодні, творіть і колдуйте на своїй кухні, немов ви чарівники, адже з такою підбіркою це зробити зовсім не важко! Всім удачі і гарного настрою! Світу і сонця над головою. Поки що.