Рубрики
Закуски

Салати з свіжих (сирих) кабачків: 6 швидких і смачних рецептів

Доброго дня!

Настала черга зайнятися заготовками. Але, я думаю треба наїстися вздовж овочів і фруктів. Як на рахунок того, щоб зробити салат з кабачків. Причому не будемо овочі маринувати або консервувати. А приготуємо з них частування у вигляді закусок. Беріть їх свіжими або як ще кажуть у народі сирими. Відмінно сюди підходять саме молоденькі плоди. Оскільки у них кожурка м’яка і ніжна, насіння майже не відчуваються. З більш старими плодами мати справу буде проблематичніше, возитися доведеться просто довше з ними.

Тому, щоб справа йшла швидше беріть саме молоді кабачки і застосовуйте їх. В даній підбірці знайдете масу цікавого, і вже точно захочете що-небудь смачне, та приготувати.

Як щодо закуски по-корейськи, любіть усе гостре? Або віддаєте перевагу сидіти на дієтах? А хочете вибирайте повністю овочеве диво, в яке можна покласти і томати і огірки. У будь-якому випадку кабачковий салатик заслуговує вашої уваги. Адже він корисний, а смак йому можна надати будь-якими способами, оскільки самі плоди мають досить нейтральний відтінок. Хочете підсолодіть за допомогою меду, або навпаки додайте пікантності, використовуючи соєвий соус.

Так що на будь-який смак і колір, як говориться. Вибирайте з змісту і готуйте з задоволенням. Що ж, поїхали працювати.

Салат зі свіжих кабачків по-корейськи — їжте відразу!

За рахунок нових інгредієнтів у складі, кабачок буде мати неповторний відтінок смаку. Завдяки корейської приправі він стає більш ароматним і смачним. А гостриночка подобається всім! Подавати таку закуску можна майже відразу, в цьому і фішка приготування. Страву можна прикрасити свіжими овочами, такими як помідори чи огірки. У будь-якому випадку вийде класно і красиво!

Подивіться на цю тарілочку, відразу ж хочеться вжити і є не зупиняючись. Порадуйте себе і своїх близьких молоденькою вкуснятинкой.

А ще, цей кулінарний шедевр не стерилізується, а це значить? Що всі овочі залишаються свіжими і не проходять термічну обробку.

Ах, да на сайті у мене є окрема замітка на цю тему, там багато інших варіацій, так що ловіть, хто не бачив.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Отже, візьміть кабачки, бажано щоб вони були молоденькі і свіжі. Саме у таких кожурка ще м’яка й не тверда, а значить, не потрібно буде очищати їх від шкірки. У більш старих плодів доведеться її знімати. Що ж, обполосніть цукіні і натріть на тертці для корейської моркви. Якщо ви бачите, що в них багато насіння, то серединку не натирайте. Моркву теж проженіть через тертку.

Читайте також:  Маринований редис - рецепти швидкого приготування

2. Тепер з’єднайте овочі нарізані соломкою в загальній чашці і заправте такою сумішшю: з’єднайте оцет 9 % з цукровим піском, сіллю і приправою для корейської моркви. Розмішайте і видавити через прес зубки часнику. Перемішайте столовою ложкою салат. А далі розігрійте олію на плиті і гарячим вилийте його сюди ж, це необхідно, щоб всі спеції добре розчинилися.

3. Знову ретельно розмішайте все ложкою і накрийте харчовим пакетом або плівкою, кришкою. Приберіть в холодильник настоюватися. Чим більше часу пройде, тим він буде більш насиченим на смак. А взагалі пробу знімати можна вже через 1-2 години.

4. Виходить дуже соковито і ароматно. Така ульотна закуска йде в мить разом з будь-яким гарніром або другою стравою. Приємних відкриттів!

До речі, мені сподобався ще варіант з соєвим соусом, в цьому році його обов’язково спробую зробити. А побачила я цю бомбу ось в цьому ролику, кому цікаво пробуйте зробити разом зі мною.

Кабачковий салат із сирих кабачків з огірком і помідором — швидко і смачно

А це «солодке тріо» виходить в міру малосольні і з ароматом зелені. Ви навіть уявити собі не можете, як же чудово виходить таке поєднання овочів. А готування займає лічені хвилини, оскільки всі продукти вкладаються в пакет і в ньому маринуються до готовності в холодильнику.

З картоплею уплітати таке блюдо, ммм.. просто пальчики оближіть! Я вам гарантую. А сам рецепт найпростіший і економний.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Наріжте огірочки і очищені від шкірки кабачки тонкими смужками, намагайтеся різати їх однакового розміру. Томати порубаєте ножем, в залежності, які вони у вас за розміром, на четвертинки. Укладіть всі продукти в звичайний харчовий пакетик.

Потім подрібніть зубчики часнику і пучок кропу. Сіль, а також цукор, якщо хочете, можете теж його внести за смаком. Пакет зав’язати і струсіть.

2. Вау! Ось і весь секрет приготування. Якщо хочете, щоб овочі швидко промариновались залиште їх полежати на столі при кімнатній температурі. Якщо час дозволяє, то помістіть в холодильник на 8 годин або на ніч. Ну, а після споживайте на здоров’я!

Читайте також:  Бутерброди на святковий стіл: Топ простих і смачних рецептів

3. Виходить казково смачно і красиво. Так, як така свіжа краса не може не сподобатися, впевнена, ви закохаєтеся в нього з першого погляду! Вдалих відкриттів!

Салат з молодого кабачка стрічками з медом — простий і дуже смачний рецепт для схуднення

Родзинкою цього салату є мед, який дає незначну сластинку і дивовижний зовсім інший незвичайний смак. Очманілий маринований смак! Блюдо відноситься до дієтичних і малокалорійним, але чесно, я не перевіряла. А ви? До того ж кабачки виходять швидкого приготування.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Помийте молоді плоди цукіні (кабачків) слайсами за допомогою овочерізки. Але, спочатку обріжте кінчики.

Бажано брати в даний рецепт тільки молоді кабачки, оскільки у стареньких серединка стає рихлою.

2. Як тільки все готово, присолите їх і перемішайте разом з сіллю. І залиште на 40 хвилин в теплі, і щоб пішла вся зайва волога (її потім злийте).

Кріп подрібніть ножем досить дрібно. Після чого у миску налийте оливкова олія + бальзамічний оцет, чорний перець, і столову ложку меду. Часник дрібно порубаєте ножем на шматочки і додайте в маринад + прованські трави. Перемішайте і заливкою-соусом залийте кабачкову масу.

3. Всі інгредієнти в мисці розмішайте і дайте промаринуватися. Для цього накрийте їх кришкою і поставте в прохолодне місце, наприклад в холодильник.

4. А вже через годину або півтора можна вже знімати пробу. Вийшло смачно і корисно! Такий літній салатик розлетиться з тарілки в ту ж хвилину. Тому готуйте його побільше. Приємного апетиту!

Салат зі свіжих кабачків з оцтом і часником швидкого приготування

Ще одна новинка, яка схожа на попередній рецептик, у цій закусці кабачки теж нарізати тонкими пластинками і використовується мед і оцет. Виходить приготувати таку страву досить швидко і просто. Мінімум витрат, максимум задоволення.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Зі свіжих молодих кабачків зніміть овочерізкою шкірку. Потім за допомогою неї наріжте овочі на слайсы. Як тільки все готове, додайте сіль і чорний мелений перець і перемішайте.

2. Тепер слідом кухонним ножем наріжте пучок кропу і подрібніть на кубики зубчики часнику.

3. У мисці зробіть соус, покладіть 1 ст. л меду + 1 ч. л оцту виноградного або яблучного, плюс 1 ч. л рослинного масла. Перемішайте до однорідності.

4. І настала черга заправити салат підготовленої заливкою. Розмішайте дуже ретельно і залиште на 2 години маринуватися в теплі. А після хрумкайте на здоров’я! Приємних відкриттів!

Читайте також:  Часникові стрілки - рецепти приготування

Кабачковий салат з морквою і цибулею — пальчики оближеш

Знову річний кулінарний шедевр, але тільки в ньому використовуються дещо інші інгредієнти. По праву закуску можна назвати вітамінної, в ній немає нічого зайвого. А також вона задоволена легка і свіжа. Беріть цей рецептик і нехай він стане вашим постійним.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Моркву і кабачок очистіть від шкірки і натріть на спеціальній тертці для корейської моркви. Якщо такої немає, то використовуйте звичайний ніж і кришити тонкими скибочками, типо соломки, але звичайно краще все-таки використовувати терку.

2. Додайте до різаним інгредієнтів сіль і спеції з гострим червоним перцем, щоб була пікантність. Плюс насіння коріандру, цукор або мед. А також часникове масло, або ж зробіть його самостійно в домашніх умовах. Для цього додайте звичайна соняшникова олія і внесіть в нього дрібно нарізані на шматочки часточки часнику. Потім винний оцет 1 десертну ложку і насіння соняшнику. Розмішайте.

Отже, далі за планом, наріжте зелену цибулю і знову перемішайте.

На ваш смак ви можете використовувати будь-яку зелень, наприклад петрушку або кинзу.

3. На цьому все, їжте відразу! Або ж дайте йому настоятися в холодильнику пару годин. Приємного апетиту!

Як зробити салат на зиму Анкл Бенс з кабачками

Ну і в ув’язненні хочеться нагадати всім, що також кабачки можна загорнути у вигляді салатів в банки. А вже взимку насолодитися їх смаком. Як це зробити правильно і нічого не наплутати? Для цього пропоную звернутися до відеосюжету. Пробуйте на здоров’я, а потім пишіть внизу під заміткою, що вийшло або не сподобалося.

Отже, ось і все на сьогодні. Сподіваюся, ви змогли урізноманітнити своє меню і вже подаєте до званному столу або сімейному вечері нове блюдо, вірніше закуску у вигляді салату з свіжих та сирих кабачків. Як бачите нічого складного немає, всі рецепти виявилися на швидку руку, так що повторюйте їх хоч кожен день. Поки літо в самому розпалі або вже підходить до кінця?

Бажаю всім сонячної погоди. Ставте класи статтю та діліться нею в соціальних мережах. Буду безмежно вдячна. До побачення і до нових зустрічей!