Рубрики
Салати

Салати на День народження: Топ-25 смачних і простих рецептів

Вітаю друзі!

Відмінні новини, нарешті з’явилася хвилинка вільного часу і я вирішила в черговий раз порадувати Вас незабутньою підбіркою. Взяла для перегляду тему, яка популярна завжди, і між іншим ви з року в рік шукайте такі рецепти. А знаєте чому? Щоб усіх здивувати і вразити.

Сьогодні будемо готувати салати на День Народження. В принципі вони підійдуть для будь-якого урочистого випадку і навіть ювілею або відповідального заходу. Безумовно і для домашнього застілля.

Що нам потрібно? Трішки бажання, натхненного настрою і звичайно слідувати інструкціям, щоб всі такі закуски вийшли по-справжньому красивими і вже тільки своїм зовнішнім виглядом привертали увагу з боку оточуючих.

Нехай стіл буде пурхати, а гості будуть уплітати такі ласощі. До речі, кажучи варіантів буде ціла купа і тому навіть кожен гурман знайде для себе що-небудь новеньке і цікаве.

Тому пропоную брати швидше ручку і блокнотик і записувати собі в зошит все що потрібно. І бігом в супермаркет затарюватися. А щоб не втратити статтю, додайте її в закладки браузера.

Якщо віддаєте перевагу годувати своїх підопічних класичними блюдами, то тоді беріть всіма улюблені Олів’є, Цезар і звичайно ж Грецький. А для різноманітності зробіть Черепаху або Обжорку. Або ті варіанти, які обійшли навіть оселедець під Шубою.

Салат День Народження — новий рецепт для святкового столу

Цей шедевр просто бомба. Почнемо саме з нього. Якось я побачила його в одному з роликів каналу ютуб, і тут же взяла собі на озброєння. Всі домочадці і запрошені залишаться задоволені.

Я як виглядає це диво, навіть і їсти шкода). Продукти використовуються самі звичайні і я б сказала бюджетні, а який шедевр, просто клас. Як говориться можна з нічого зробити цукерку.

Нам знадобиться:

  • сир твердих порід — 90 г
  • яйця курячі — 4 шт.
  • морква варена — 2 шт.
  • буряк відварна — 1,5 шт.
  • філе курки — 400 г
  • часник — 3 зубки
  • майонез
  • родзинки — жменя

Етапи:

1. Філе порізати на брусочки. Додайте сіль і перець. У сковорідку налийте олію і обсмажте. Дивіться не пересушите, а то м’ясо вийде сухе.

Для кольору можна додати каррі і універсальну приправу.

2. Буряк, необхідно натерти на тертці, потім яйце, часник, сир і моркву по черзі. З яєць для прикраси необхідно буде вирізати по колу смужки.

До буряка додати подрібнені волоські горішки, до моркви внесіть родзинки. Його попередньо добре промийте і замочіть окропом на 10 хвилин, потім злийте воду.

У тертий сир внесіть часник і перемішайте. Курячі терті яйця трохи посоліть. У кожну миску додайте майонез (крім тієї, де курячі яйця) і розмішайте.

3. З усіх цих складових сформуйте привабливу композицію. Візьміть велику тарілку і покладіть на неї роз’ємне кільце. Перший шар — це курячі шматочки, розподіліть по всій поверхні.

4. Після, сирна маса, далі тертий яйця, пройдіться майонезом, четвертий шар — морква з родзинками. Потім покладіть буряковий шар.

5. Оформіть красиво по контуру майонезом. А далі скрутіть яєчні смужки в квіточку.

7. Покладіть гілочки кропу, можна вирізати фігурки з моркви. Думайте, щоб вийшло спокусливо. Не забудьте зняти кільце і салат повинен охолонути і просочитися в холодильнику близько 1 години.

Шикарна закуска без майонезу з морепродуктами

Всім відомо, що в ролі заправки можуть виступати будь-які соуси, також можна взяти звичайну сметану. Або, наприклад, рослинна або оливкова олія, головне, щоб це поєднувалася з тими інгредієнтами, які у вас на блюдечку.

Існує ще йогуртовий варіант, але тільки звичайно він не повинен бути з добавками. І тоді обов’язково будете шоковані, і приємно здивовані тим, як все-таки смачно. Цей новий рецепт допоможе вам насолодитися усіма принадами морепродуктів.

А якщо не подобається, то можна запросто зробити салат з кальмарів, а щоб не блукати по сайту пропоную відразу натиснути ось сюди.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Відваріть в підсоленій воді морепродукти до готовності 5-7 хвилин, кальмари варіть 1 хвилину. Можливо у вас вже готовий набір або консервований. Потім те ж саме виконайте з перепелиними яйцями. Остудіть і очистіть.

Читайте також:  Олівє з ковбасою: 7 дуже смачних салатів за класичними рецептами

Свіжої огірок промийте і поріжте на кубики, а ось перепелині яйця розріжте навпіл.

2. Зробіть заливку, змішайте в чашці видавлений через прес часник, додайте натуральний йогурт, оливкову олію і цукор. Розмішайте. Потім влийте оцтову есенцію 9% і спеції на свій розсуд.

3. Нарізані продукти і морепродукти покладіть в миску і додайте ще листя салату, які порвіть руками на шматочки. Розмішайте ложкою.

4. Викладіть на красиве блюдо і зверху залийте соусом. Для прикраси використовуйте скибочки лимона або лайма. Приємного апетиту!

Той самий рецепт салату, який любить чоловік

Будь-який чоловік любить тоннами м’ясо, не знаю як у вас, у нас особисто так. Йому завжди хочеться посытнее і покалорійнее. Мій особисто віддає перевагу скрізь пхати майонез, прям ложками і не отберешь ж. Нічого страшного в цьому немає, тим більше якщо він домашній, а не магазинний.

Тому щоб м’ясних шматочків здавалося в тарілці побільше з’єднайте їх з грибами, схитрите. Незвичайний і оригінальний смак безумовно порадує всіх, ну або майже тих, у кого немає відрази до цих складових.

В принципі можна взяти абсолютно будь-який шматок, хоч яловичину, свинину або курку.

Нам знадобиться:

  • м’ясо яловичини або свинини — 290 г
  • яйце куряче — 6 шт.
  • гриби — 180 г
  • цибуля — 1 головка
  • олія рослинна
  • помідор — 2 шт.
  • часник — 3 зубчики
  • сіль
  • зелена цибуля
  • сухарі — 60 г
  • майонезний соус — 90 г

Етапи:

1. Використовуйте для цієї страви будь-відварне м’ясо, краще всього підходить пісна яловичина. Подрібніть на кубики.

2. Яйця варені теж искрошите, але не мельчите.

3. Після починайте збірку салату. Змастіть плоску тарілку майонезом або використовуйте соус, він порідко. Викладіть кубики м’яса, сіточка майонезу, далі гриби. Беріть їх або мариновані, якщо у вас раптом не виявилося таких, то підійдуть сушені або тільки що зірвані. у будь-якому випадку пережарьте їх на сковороді з рослинною олією з цибулею і морквою.

4. Наступним шаром йдуть яєчка.

5. Потім часточки соковитих помідорів.

Поверх помідор натріть часник, якщо любите, змастіть майонезом.

6. Потім покладіть, вірніше розкидайте крокети, їх можна купити в магазині, або посушити шматочки хліба самим.

7. Низ тарілки оформіть дрібно нарізаним зеленим цибулею та кропом. Така дуже класний гірочка вийшла. Їсти можна відразу ж, і не залишати в холодильнику просочуватися. Так, такий ось миттєвий і дуже яскравий і ошатний салатик вийшов. Приємного всім апетиту!

Салат з куркою і чорносливом

На мою жодне торжество або звана вечеря без курячого салату не обходиться. Він вабить своїм ніжним смаком і пікантністю. Я часто роблю Соняшник, він дуже красивий і нескладний. Знайомі з ним?

Варіацій, до речі теж багато на цю тему. Тому, щоб не ходити далеко, вибирайте будь-яке творіння і чудите на кухні. А в даний момент хочу, щоб познайомилися з таким прекрасним викладенням, причому спосіб готування буде шарами.

Нам знадобиться:

  • Куряча грудка — 350 г
  • Чорнослив — 140 г
  • Яйце — 4 шт.
  • Цибуля ріпка — 1,5 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Сир будь — 90 г
  • Цибуля зелена — 30 г
  • Рослинна олія
  • Майонез

Етапи:

1. Підготуйте все необхідне, нічого не забудьте. Курячі яйця відваріть до стану крутих, куряче філе варіть в іншій посудині з лавровим листом до готовності. Після всі остудіть і подрібніть на кубики курку, а яйця натріть на крупній тертці.

Чорнослив залийте в мисці окропом, щоб він обм’як, після всю рідину злийте.

2. Цибулька гострим ножем накришити на дрібні кубики, свіжу моркву натріть на крупній тертці. Все так, як ви робите обжарку для супу. Овочі підсмажте на сковороді з рослинним маслом.

3. Зелені пір’я зеленої цибулі дрібно порубаєте. Чорнослив теж ріжеться не крупно.

4. Ось такими повинні вийти курячі шматочки, як бачите, не великі, а досить дрібні. А ось сирок не ріжеться, а треться на крупній тертці.

Читайте також:  Що приготувати з щавлю? Салат з щавлю - 12 смачних і простих рецептів, покроково з фото

5. На чорну плоску тарілку розташуйте всі продукти шарами — курочка — курячі яйця — обсмажені моркву з цибулею — чорнослив — сир — зелений лук.

Всі шари обов’язково промащуються майонезній сіткою.

6. Виглядає досить ефектно! Клас! Підніме таке ласощі безумовно всім настрій, а іменинник взагалі буде в захваті. При вигляді його вже слинки біжать.

Простий рецепт салату до Дня Народження

Завжди, коли настає свято хочеться урізноманітнити меню. Рекомендую почати з будь консерви, візьміть рибну. І змішайте її з потрібною кількістю яєць наприклад. А ось що ще взяти, дивіться на картинку.

Напевно здогадалися про якому салаті йде мова, якщо ні, то дивіться його в цьому відеосюжеті, адже він виконаний з доступних продуктів, які за будь-є у кожного в холодильнику.

До речі кажучи, можна оформити по-різному, господиня виклала кульбаби з жовтків. А можна зробити будь-який візерунок з ікри. Включайте свою уяву. Можна і написи прописати майонезом.

Салат з болгарського перцю з огірком: швидко і дешево

Ще один рецептик з болгарським перцем, в самий сезон буде дуже актуальним. Та й по зимі його теж продають в наших магазинах. Він внесе в таку закуску соковитість, а огірок — свіжість. Так, що вийде вітамінізований салатик.

Ніколи такий салат не набридне. Перевірено!

Нам знадобиться:

  • болгарський червоний або зелений перець — 1 шт.
  • яйце — 3 шт.
  • огірок — 1 шт.
  • шинка — 200 г
  • сіль
  • майонез або сметана

Етапи:

1. З перцю вийміть серединку з насінням, видаліть плодоніжку. Поріжте спочатку соломкою, а після, щоб вийшли шматочки квадратної форми.

2. Потім, якщо огірок у вас молоденький, то кожурку не знімайте, а якщо вже не першої свіжості, то краще зріжте її. Чи може вона занадто груба. Кухонним ножем покришіть на кубики.

3. Те ж саме виконайте і з шинкою або ковбасою і вареними очищеними яйцями.

4. Додайте сіль і заправте сметаною або майонезом. Розмішайте, можна подавати відразу ж.

Недорогий салат з консервованої квасолею і корейською морквою

Для любителів гострих відчуттів і для тих, хто віддає перевагу бобові, є абсолютно неважкий варіант, який готується за кілька хвилин. Інгредієнтів береться лише три, самі подивіться склад. Вважай з чого вийде дуже пікантна закуска, яка прикрасить будь-який бенкет.

Нам знадобиться:

  • квасоля червона консервована — 1 банку
  • морква по-корейськи — 200 г
  • цибулина — 1 шт.
  • рослинна олія

Етапи:

1. Все, що нам потрібно перед вами. Цибулю подрібніть і обсмажте на сковороді з рослинним маслом.

2. Морква по-корейськи змішайте з консервованою квасолею, тільки без рідини. Заправити смаженою цибулею.

3. Таке славне і незвичайно сонячне частування для будь-якого столу вийшло. Оформіть зеленню. Ось так, досить швидко і смачно приготували салат.

Салатик «Ювілейний»

Зазвичай до такої нагоди готуються заздалегідь і складають особливе меню. Читайте швидше список продуктів, і позначайте, що ще потрібно купити, щоб потім можна було швидко його зробити.

Нам знадобиться:

  • картопля — 2-3 шт.
  • яйце — 3 шт.
  • морква — 3 шт.
  • огірок маринований — 1 шт.
  • серце куряче — 250 г
  • цибуля ріпка — 1 шт.
  • масло рослинне — 2 ст. л
  • майонез

Етапи:

1. Моркву, картоплю і курячі яйця відваріть. Кожен інгредієнт натріть на крупній тертці (але жовтки і білки тріть окремо один від одного). Те ж саме виконайте і з маринованим огірком.

Сердечка подрібніть і обсмажте на сковороді з цибулею до готовності, посоліть. Потім дайте їм охолонути, змішайте в одній чашці м’ясо, морква, огірок, картопля. Розмішайте і додайте 70 г майонезу, знову перемішайте.

2. Цю масу акуратно викладіть шапкою і оформите тертим білком.

3. А після жовтком. Щоб створилася святкова атмосфера — з будь-яких овочів зробіть прикраси, тут використовується звичайна варена морква.

Смачний салатик в тарталетках — новий рецепт цього року

Існує величезна різноманітність начинок для тарталеток, в принципі можна взяти взагалі будь свій улюблений салат і закинути його в ці їстівні мисочки.

Або скористайтесь цим дивом, яке виконано з червоної риби.

Читайте також:  Салати зі свіжої капусти: прості та смачні рецепти

Нам знадобиться:

  • тарталетки — 1 упаковка
  • майонез
  • форель або інша червона риба — 200 г
  • сирок
  • огірок свіжий — 1 шт.
  • яйце куряче — 4 шт.

Етапи:

1. Наріжте огірок дрібним кубиком. Курячі варені яйця подрібніть на тертці разом з сирком. Рибку подрібніть на маленькі шматочки і все це заправте 2-3 столовими ложками майонезу, дивіться, щоб маса не була занадто рідкою.

2. Готові тарталетки покладіть частування.

3. Якщо під рукою виявиться раптом зелень, укропчик або петрушка, то вона ідеально підійде сюди. Приємного апетиту!

Рецепт з крабовими паличками з ковбасою і кукурудзою

На швидку руку частенько мене врятує таке блюдо, та я думаю не тільки мене одну. Але, цей салат такий смачний, що його хочеться робити частіше, в тому числі і на День Народження. Тому не могла не поділитися, раптом хто-то про нього нічого не знає.

Якщо запропонований варіант не подобається за складом, тоді переходьте за і вибирайте ось звідси, там різноманітних салатів з крабових паличок ціла дюжина.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. В цей раз рекомендую всі продукти порізати так, як подобається саме вам. Це можуть бути брусочки, кубики, кубики або ломтики.

2. Потім посоліть і поперчіть, розмішайте і внесіть консервовану кукурудзу, попередньо злити з неї рідину.

Залишається заправити майонезом і закликати всіх до званному вечері або ж зробити просто так, як закуску на вечерю. Приємного апетиту!

Частування для дитини у вигляді тварини

Дітям пропоную взагалі зробити диво з будь-яких ягід і фруктів. Викладіть з них будь-якого героя або птицю. Включіть уяву і спорудити що-небудь незвичайне.

А перед самою подачею з’єднайте всі складові з йогуртом. Фрукти можна брати абсолютно будь-які, а також і ягоди.

А далі справа вашої фантазії. Зазвичай беруть грушу, виноград і мандарини.

У літній період особливою популярністю користується полуниця, ківі, а також жимолость. Між іншим у мене є відмінна добірка рецептів, де можете ознайомитися і з іншими варіантами.

5 рецептів святкових салатів, які можна приготувати на день варення

Ну і нарешті дісталися ще до одних творінь, які побачите прямо тут і зараз, якщо натиснути на кнопочку. Можливо виберіть салати саме з цієї колекції, адже дане відео знайомить вас з п’ятьма новими рецептами. Вдалого перегляду.

Добірка рецептів на картках

В одному журналі я випадково побачила таку красу, так і є у мене книжки в яких шеф-кухарі також оформляють взагалі будь-які страви, щоб читачеві було зручніше.

Тому, якщо дозволите, я теж хочу показати в ув’язненні саме в такій подачі. Можливо саме з цих варіантів, ви знайдете той самий, який давно шукайте. Найцікавіше, що всі ці рецепти абсолютно виконані з різноманітних продуктів.

Ось наприклад цей, відмінне поєднання індички і капусти.

У цьому у вигляді прикраси використовуються гранатові зерна, що додає ще більшу вишуканість і красу. Такого сердечку будуть раді всі. Тим більше, що в ньому є ще волоські горішки.

Закуска з тунця, теж чудова, якщо цю рибку з’єднати з помідорами і сиром.

Великою популярністю також користується варіант з виноградом. Часто готують на такі заходи Тіффані, тут запропоновано м’ясної вид з копченого стегенця.

Для гурманів здорової їжі і зелені, можна зварганити таке диво з стручкової квасолі.

Не можете жити без авокадо, тоді будь ласка приготувати його по-особливому з лососем.

Навіть, є салат від Юлії Висоцької, причому інгредієнтів дивіться по мінімуму, головне оселедець знайти) або засолити її самостійно.

Звичайно ж тут як тут, італійський варіант.

Любите що-небудь простіше, тоді візьміть ось цей.

Ну, і ще без курячої печінки теж думаю важко обійтися, зараз вона стала частим гостям на наших столах, з-за своєї корисності. Так що не проходите мимо.

На цьому у мене всі друзі. Рада буду, якщо добавитесь до мене в групу в контакті, а також поділіться своєю думкою і відкликанням. Всім відмінного робочого дня, а у кого-то може бути сьогодні вихідний. Поки що.