Рубрики
Заготовки

Помідори по-корейськи швидкого приготування. Топ-9 самих смачних рецептів

Привіт, дівчата і хлопці!

Такий гарний настрій, що хочеться знову творити на кухні. І на цей раз хочу поділитися з вами чудовими рецептами помідорів по-корейськи — це така закуска, яка готується дуже швидко і в той же час вона найсмачніша. Якщо ви любитель японської та китайської кухні, про точно оціните по достоїнству.

Чесно кажучи, ще кілька років тому, ніхто про таких рецептах і не знав, а зараз їх автори, так сказати розробники щороку радують нас чим-небудь новеньким. І я чесно цьому рада, адже огірки і кабачки таким способом виходять — пальчики оближеш. Так чому б і не спробувати таку закуску замутити з томатами.

Цей гостренький салатик — божественне блюдо на святковий стіл, а також неповторне і вабить, якщо поставити його на вечерю до будь-якого гарніру. Особливістю цих заготовок є ще те, що їх можна зробити і майже відразу з’їсти в цей же день, або ж заховати в баночки, а потім взимку насолодитися дарами літа.

Нагадую вам, що для такого незвичайного ласощі можна брати не тільки стиглі соковиті плоди, але і навіть готувати з зелених. Уявляєте, як круто. Звичайно ж без пекучого гострого перцю тут не обійтися, також можна додавати різні приправи, і плюс до всього овочі, такі як болгарський перець або морквину. Про всіх тонкощах і нюансах читайте далі за текстом.

Я постаралася розкрити всі секрети відомих шеф-кухарів, щоб вийшло улетно і красиво одночасно! Вийшло це у мене чи ні, вирішуйте самі, прошу внизу під статтею написати свої коментарі або поділитися своїми порадами та рекомендаціями. Буду безмежно вдячна.

Ну, а тепер не втрачаючи дорогоцінний час, поїхали. Вибирайте будь-який варіант, і нехай він забере фаворитное місце у вашому затишному будинку або квартирі!

Помідори по-корейськи — найшвидший і самий смачний рецепт

Нереально прекрасний і в той же час простий рецепт, який став хітом і бомбою літнього сезону. І досі він підкорює всіх тих, хто ще жодного разу його не зміг випробувати. Рекомендую не відставати і зробити прямо зараз цей класний салатик.

От тільки одне але, мова не проглатите від задоволення))). Адже це диво можна подавати з будь-якими м’ясними делікатесами, наприклад до курочку або м’яса по-французьки. Нещодавно відпочивали на дачі веселою компанією, так наробили купу шашликів, поставили окрошечку і я як завжди здивувала. Дістала з баночки цю червоненьку закуску. Коротше пішла вона на ура, та й зрозуміло чому.

Нам знадобиться:

  • Помідори — близько 2 кг
  • Солодкий болгарський перець — 1-2 шт.
  • Часник — пара головок
  • Зелень петрушки, кропу і зеленої цибулі
  • Гіркий перець чилі — 1,5 шт.
  • Оцет 6% — 100 мл
  • Рослинне масло — 100 мл
  • Цукор — 4 ст. л
  • Солі — 2 ст. л

Етапи:

1. Перед тим як почати приготування їжі необхідно вимити в проточній воді всі овочі і зелень. Дайте стекти всій рідини, для цього покладіть всі продукти на деякий час на рушник. Потім дрібно порубаєте ножем кріп, петрушку і цибулю. Можна взяти також базилік, на ваш розсуд.

Щоб прискорити роботу, можна скористатися блендером, але це не обов’язково. Хоча в принципі такі дії будуть здійснюватися саме в цьому приладі, помістіть в нього очищені скибочки від насіння болгарського перцю і зубчики часнику з червоним чилі. Увімкніть електроприлад і перемолите в кашку. Вийде дві миски з «зіллям».

2. Змішайте всі інгредієнти в одно, а потім влийте рослинне масло. Присипте цукром і сіллю, перемішайте і додайте оцет. Тільки не переплутайте з есенцією 70%. аромтаная заливка готова.

На замітку. Для більшої ароматності можна взяти оливкова.

3. Тепер поріжте помідори або на кружечки, або на часточки. Я думаю, що такими шматочками, як показано на цьому фото, різати найкраще. Не забудьте тільки вирізати те місце, де була плодоніжка, воно жорстке і неїстівне.

4. Далі дійте таким чином, візьміть чисту і насухо витерту банку, знадобиться ємність 3 літри, можна використовувати і 1 літрову і 2 літрову банку, тоді інгредієнтів потрібно брати більше або менше.

Чиніть і дотримуйтеся такого плану, на дно банки покладіть скибочки томатів, полийте соусом, потім знову помідори, після заливання і так далі, поки не закінчаться продукти.

Читайте також:  Кабачкова ікра на зиму - пальчики оближеш! Тільки кращі і прості рецепти

Закрутіть кришкою, беріть гвинтову, тому що капронова не підійде з тієї причини, що після закриття ємність потрібно перевернути до верх ногами і дати в такому стані постояти 12 годин на холоді. А через це час знову перевернути звичайне і протримати ще 12 годин.

Ух, ти!Це робиться для того, щоб кожен шар просочився рівномірно і ретельно. Це перший секрет.

Виходить, що вже через добу ваша закуска буде готовою, зберігайте її строго в прохолодному місці близько 7 днів і нікому не показуйте. Їжте в тихоря, жартую! Приємного апетиту!

Помідори по-корейськи — просто смакота, обов’язково приготуйте!

Це відео торік обійшло мабуть усіх, хто користується інтернетом і соціальною мережею в однокласниках точно його бачили. Якщо ви пропустили цю новинку, то виправляйтесь. Адже таке ноу-хау нікого не залишить байдужим, якщо ви любите гострі страви.

На замітку. Прошу зауважити, що в цьому варіанті всі спеції і зелень підібрані ідеальні, а це значить, що вийде класне насичене смаками блюдо.

Нам знадобиться:

Етапи:

1. Кріп і петрушку подрібніть досить дрібно ножем.

Нічого собі! Якщо це зробити грубо, то зелень не віддасть свої аромати літа. Це другий секрет. Замість кропу і петрушки можна взяти кінзу і базилік.

2. Солодкий болгарський перець очистіть від насіння і видаліть плодоніжку, поріжте на невеликі шматочки, покладіть в чашку блендера і перекрутіть. А після додайте оцет, рослинна олія. Пропустіть Через прес часник і ось майже весь фокус.

Не вистачає тільки внести спеції, щіпка паприки (її можна замінити на мелений чорний і червоний перець), меленого коріандру і звичайно ж цукровий пісок із сіллю. Без цих двох компонентів нікуди. Ретельно все перемішайте і дайте постояти пару хвилин.

Після чого сюди ж додайте порізану зелень петрушки і кропу. Розмішайте.

3. Тепер займіться помідорами, помийте їх, видаліть краєчок, розрізати на 4-6 частин залежно від розмірів.

А ти знав? Беріть помідори не дуже соковиті, а краще брати з м’ясистою м’якоттю, щоб не стекли соком.

4. в 1,5 літрову банку викладіть першим шаром — помідори, після заправка, шар помідорів і знову — томати і так далі. Накрийте пластиковою кришкою і покрутіть банку, щоб соус розподілився по стінках ємності.

5. Переверніть банку догори дном, коли відкриєте її верхній шар виявиться самим промаринованным, тому іноді чергуйте, то перевертайте, то опускайте в початкове положення в холодильнику. Маринувати слід 24 години.

6. А після того, як відкриєте, то не встоїте перед цим чарівним запахом, з’їсте відразу ж. І цей рецептик стане одним з ваших улюблених. Приємних відкриттів!

Корейські помідори часточками швидкого приготування в 3-літровій банці за добу

Не знаєте куди подіти соковиті і м’ясисті помідори, вже наїлися свіжих овочів до відвалу. Тоді цей варіант стане для вас порятунком, саме такі можна використовувати в цьому разі. До того ж пропоную покроковий майстер клас, з якого ви точно станете королем або принцесою кулінарної справи.

Збіжаться сусіди і будуть просити дати цей рецептик, а все тому, що маринад тут особливий. Запах чарівний і він помчить по всіх поверхах. Ось такі новини, завораживайте всіх і звичайно ж з радістю пригощайте своїх близьких і рідних.

Рецепт класної закуски без стерилізації з базиліком

Немає нічого прекраснішого, коли на сервірувальній тарілочці лежать не тільки овочі, але і зелень. Це додає ще більшого шику зовнішньому вигляду, а організм харчується ще більшими вітамінами та зарядом енергії.

Тому безсумнівно хочу порекомендувати такий шедевр зробити до приходу гостей, адже ви чекаєте сьогодні на званий обід? Ні, тоді зробіть просто так, адже ваша родина теж заслуговує, щоб їх балували.

Нам знадобиться:

  • Стиглі помідори – 1 кг
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Часник – 10 зубків
  • Базилік, кріп – 1 пучок
  • Соєвий соус – 4 ст. л
  • Рослинне масло – 45 мл
  • Оцет – 50 мл
  • Гострий перець чилі – половинка
  • Сіль – 2 ч. л
  • Цукровий пісок – 2 ст. л

Етапи:

1. Гострим ножем наріжте на полуколечки або скибочки болгарський солоденький перчик.

2. Досить дрібно поріжте зелень кропу і базиліку.

Читайте також:  Варення з черешні: Топ-7 смачних рецептів на зиму

3. Головку часнику очистіть від лушпиння і розділіть на зубчики.

4. Тепер необхідно ці інгредієнти збити в кашку, зробити таку роботу допоможе блендер. А щоб вийшла справжня заливка, як у японців влийте рослинне масло, плюс додайте оцет, соєвий соус і безумовно сіль і цукор на свій лад. В інгредієнтах приблизну кількість зазначено, ви можете орієнтуватися на себе.

Збийте масу ще раз в електричному приладі, щоб вона стала однорідною консистенцією.

А ти в курсі? Таку чудову заливку можна використовувати абсолютно до будь-якого гарніру, або готового блюда, наприклад до плову або картопляної запіканці.

5. Помідори необхідно порізати на шматочки або кружечки. І тепер візьміть будь-яку ємність, наприклад харчової пластиковий контейнер. Помістіть нього помідори і залийте їх такий корейської заправкою, потрясіть. Кришка при цьому повинна щільно закриватися. Зберігайте в холодильнику на середній полиці.

Вже на наступну добу можна пробувати. Частування готово! Кличте всіх на дегустацію, і не забудьте взяти великі ложки і ширше відкривати рот!

Гострі помідори по-корейськи — дуже смачний рецепт «Мова проковтнеш»

ось правда, що є, не віднімеш. У перші коли пробуєш, підривання емоцій переповнює твою душу. Тільки звичайно будьте обережні, всі такі пекучий перець, якщо покласти його занадто багато може і образити, зробить вас Гориничем. Ах-ха, сьогодні у мене чудовий настрій, тому що всі мої в зборі. Тому і хочеться жартувати і веселитися.

Помідори з приправою для корейської моркви на зиму — пальчики оближеш!

А тепер ще один мега крутий спосіб подачі. У ньому використовується секретна фішка, знаєте, як у агаентов. Додавши приправу для корейської моркви ви ще раз підкреслите і поліпшити смакові якості цієї геніальної, але в той же час простий закуски. Які ми вже звикли робити вдома, а не купувати в ресторанах або магазині.

До речі кажучи, якщо поспішаєте, то беріть вже готову моркву по-корейськи, адже в неї вже є ця сама приправа. Але краще звичайно якщо ви все зробите самостійно, а ця інструкція стане вашим гідом в кулінарній справі.

Саме такий салат робиться на зиму, зауважте, хоча можна і відразу пробувати те, як ви здогадалися без оцту не обійтися, адже всі заготовки для зимового зберігання йдуть майже саме з ним. І виступають в якості консерванту. Що ж, приступаємо.

Нам знадобиться:

  • помідори — близько 1 кг
  • часник — 12 зубчиків
  • болгарський перчик — 1 шт.
  • морква — 2 шт.
  • рослинна олія — 50 мл
  • оцет 9% — 50 мл
  • цукровий пісок — 50 г
  • кріп — пучок
  • червоний мелений перець — на свій розсуд

Етапи:

1. Жовтий болгарський перець спільно з зубчиками часнику прокрутіть в чаші блендера до пюре.

2. Свіжу моркву натріть на тертці, використовуйте спеціальну для корейського салату.

3. Кріп досить дрібно наріжте кухонним ножем.

4. В томатах зріжте місце, де була плодоніжка, потім розріжте їх навпіл.

Краще брати для цієї закуски крейди сорту.

І ось тепер, коли все готово, на помідори, які можна помістити на дощечку притрусіть меленим болгарським перцем і часником, потім присипте чорним і червоним перцем. Визначте самі, скільки сипати, але майте на увазі чим більше додасте, тим гостріше і пекуче.

5. А ось в морквину додайте порізаний кріп, посоліть і поцукруйте. Влийте оцет і рослинне масло, розмішайте. Таким маринадом слід залити все різані помідори,(які повинні бути вже не на столі), а в скляній ємності, як радять досвідчені кухарі робити це краще всього шарами.

6. Їсти таку смакоту можна через 6-9 годин, а краще через добу. Зберігайте строго в холодильнику. Вийшло вище всяких похвал.

Це перший варіант, а другий — в стерилізовані баночки помістіть масу з помідор шарами, перекладіть спеціальної заливкою з моркви. Накрийте під капронові або гвинтові кришки. І помістіть заготовки в каструлю. На дно покладіть рушничок і налийте холодної води по плічка. Доведіть рідину до кипіння і залиште на 15 хвилин стерилізуватися. Вогонь зробіть маленький.

А тепер вимкніть і закрутіть банки під гвинтову кришку. Банки переверніть догори дном і укутайте в плед, дайте охолонути і через 2 доби спустіть в підвал або льох.

Читайте також:  Варення з абрикосів без кісточок на зиму (королівські рецепти)

Це божевільна диво, яке бездоганно красиво і все більше вражає людські серця. Новинка цього року, пробуємо готувати, друзі! Дивіться, коли будете їсти, пальчики не відкусіть, облизувати напевно доведеться, ахаха.

Як приготувати томати з соєвим соусом

Оригінально і зі смаком, так сказав у мене мій коханий чоловік. Знаєте, з чоловіками сперечатися не можна, значить так воно і є, адже правда маринад вийшов бравенький. Саме соєвий соус зробив цю закуску саме надзвичайно смачною і в міру солененькой.

Нам знадобиться:

  • помідори свіжі — 1 кш
  • часник — головка
  • болгарський перець солодкий — 1,5 шт.
  • перчик чилі — 1 стручок
  • базилік, кріп і петрушка — по 1 пучку
  • рослинне масло — 70 г
  • оцет 9% — 70 г
  • соус соєвий будь-якої марки — 2 ч. л
  • цукор — 4 ст. л
  • сіль — 1 ч. л

Етапи:

1. Вимийте плоди і розріжте їх навпіл або на четвертинки, залежно від розміру.

2. Болгарський перчик чилі подрібніть на невеликі шматочки.

3. Всю зеленушку подрібніть теж на дрібні шматочки.

4. А ось часник просто очистіть від лушпиння і покладіть в чашку комбайнера або блендера. До нього додайте все інше, тобто нарізані два види перцю і зелень.

5. Влийте соєвий соус, плюс оцет і рослинне масло. Перемолите.

6. Потім внесіть цукровий пісок і сіль, знову перемішайте і подрібніть блендером. Жодних шматочків не повинно вийти.

7. Маса повинна бути однорідною і схожа на кашоподібну суміш. Приблизно ось так це виглядає.

8. Після такої заливкою треба буде залити різані помідори часточками і розмішати акуратно і не поспішаючи. Робіть це у великому тазі або глибокій мисці. Після прикрийте звичайною кришкою або харчовою плівкою перетягніть.

9. Це блюдо потрібно буде витримати в холодильнику 12 годин, а потім сміливо можна їсти. За цей час іноді можна відкривати і перемішувати, щоб прискорити процес маринування. Приємного апетиту!

Корейський салат з помідорів — швидко і смачно

Ви любитель або гурман гостреньких закусок. Немає, напевно король. Що ж, цей легкий літній салатик неодмінно поповнить вашу колекцію в кулінарній книзі.

Даний опис розрахована на невелику кількість продуктів, спробуйте, а потім можна буде збільшувати пропорції інгредієнтів. Хоча ви сміливо можете експериментувати і видозмінювати співвідношення, адже вам ніхто не заважає.

Цього разу будемо використовувати яблучний оцет, так що закупіться їм.

Нам знадобиться:

  • Помідори — 1 кг
  • Часник — 8 зубчиків
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Петрушка — 1 пучок
  • Базилік — 1 пучок
  • Кріп — 1 пучок
  • Гострий перець — 20 р
  • Оливкова олія — 60 мл
  • Яблучний оцет 6% — 50 мл
  • Цукор — 4 ст. л

Етапи:

1. оскільки помідори по-корейськи це страва швидкого приготування, то значить сам процес готування повинен займати маленька кількість часу. А краще, якщо зробити це можливо буде миттєво. Для цієї мети рекомендується всю зелень помістити в блендер, разом із зубчиками часнику і перемолоти ножами в кашу.

Потім туди ж додайте цукровий пісок, сіль і гострий перець, влийте оливкове масло і оцет. Вийде особливий гострий маринад.

Брати можна навіть кунжутна і оливкову олію, щоб різноманітить ваше меню.

2. Тепер з’єднайте дрібно порізані помідори шматочками і зберігайте в холодильнику кілька днів.

3. Якщо хочете прискорити процес, то не розміщуйте їх в холодильник, залиште на столі в теплому місці. І вже буквально за пару годин, можете накривати стіл і подавати до вечері або на обід, як закуску.

Мариновані помідори з корейської рецептом в пакеті

Не знаю, що ще сказати, а скажу прямо — супер! Що може бути краще, коли можна взяти звичайний поліетиленовий мішечок скласти туди все необхідне і буквально за 5 хвилин, у вас на столі готову страву.

Пам’ятаєте, коли робили малосольні огірки в пакет, як добре вийшло! Тут технологія приблизно така ж.

Порада дня! Краще використовувати торбинки для заморозки, вони мають більшу міцність. Або беріть два і вставляйте один в один!

Ось така вийшла досить пікантна подборочка. Сподіваюся з такою гарною закускою з помідор ви різноманітите своє льох, якщо робите на зиму, або відразу ж просто так виставите на стіл.

Всім поки і сонячної погоди!