Рубрики
Рецепти

Новорічний стіл 2019-2020: меню з фоторецептами страв на Новий рік

Добрий день!

Хочеться запропонувати сьогодні таке новорічне меню, щоб ваші столи були найсмачнішими в цей урочистий святковий день. Думаю з такими новими і цікавими рецептами які будуть представлені в цій статті зробити це буде можливо. Я підготувала безліч простих страв, які з радістю можете взяти собі на замітку і зачаровувати друзів і рідних. Так що не мучтеся, головним питанням, що ж таке приготувати смачне і цікаве на Новий рік, щоб всі були задоволені. А переходьте одразу до справи.

Пропоную розглянути колекцію, яка містить в собі покрокові інструкції, а також фото. Крім цього є відеоматеріали з каналу ютуб. Беріть ці підказки і починайте дивувати гостей вперше ж хвилини.

Адже добірка містить в собі найкращі рецепти приготування других страв, святкових закусок, салатів і оригінальних десертів. Зустрічайте символу року в колі близьких і рідних з ласими частуваннями. Нехай стіл буде саме таким і станеться диво. Прийде Дід мороз з мішком подарунків, прикрасить вікна сніжинками, а ялинку гірляндами. Буду звучать привітання і побажання.

Вообщем влаштуйте атмосферу позитиву і радості. Всі страви повинні подаватися красивими і яскравим оформленням. Адже погодьтеся, смачно їжа — запорука хорошого вечора. Нехай всі великі і маленькі мрії збудуться.

Отже, починаємо і переходимо до змісту.

Рецепти на Новий 2020 рік — що має бути на новорічному столі 2020?

Признавайтесь, теж таким питанням спантеличені? І дійсно, в останні дні грудня побіжите на свою кухню і будете готувати різні смаколики. Починаючи з других страв і закінчуючи закусками, салатами і десертами. Наступний рік буде під заступництвом Білого пацюка — забавного звіра. Тому постарайтеся йому догодити. Купуйте всі продукти заздалегідь в магазинах, щоб потім почати «чаклунство».

На святковий стіл, як уже заведено за традицією виставляйте і це не забороняється — м’ясні та рибні тарілки, закуски і салати, торти та десерти. У цей день часто ставляться пельмені або манти, пироги печуться і подаються різного роду алкогольні та безалкогольні напої.

Звичайно, сказати, що я розглянула в цій статті всі страви не можу, так як їх може бути безліч. Але вирішила підібрати новинки і постаралася вибрати саме популярні і користувалися великою популярністю ласощі. Сподіваюся, все що ви побачите, вам точно сподобається. І ви скористаєтеся цими смачними і простими рецептами ні один раз, вірніше не один рік.

Отже, поспішаю поділитися відразу ж неймовірними і дивовижно смачними рецептами від каналу ютуб, вирішувала в цей раз бути оригінальною. Зазвичай відео завжди вставляю в кінці замітки, а в цей раз пішла іншим шляхом, забирайте собі ці кулінарні шедеври:

І не забудьте про веселу атмосферу, спорудити ялинку разом з дітьми, прикрасити вікна, приміщення сніжинками, створіть декорації і вироби своїми руками.

Меню того, що готувати нове і цікаве із других страв в новорічну ніч

Все в Новий рік чекають якогось чарівництва і чудес. А як без цього і тому пропоную начудуватися парочку гарячих других страв. У збірці зібрані різні варіанти приготування м’яса і навіть птахи. Крім цього, в самому кінці вирішила побалувати вас піцою у вигляді ялинки. Така знахідка чудово впишеться у ваш будинок. Не проходьте мимо!

Що ж, починаємо діяти і пропоную ознайомитися з колекцією рецептів. Беріть це меню і готуйте з задоволенням для гостей і для ваших близьких і рідних. І так, домовтеся з вашої талією. Все жартую, так весело ж!

Курка з картоплею цілком з картоплею в духовці — найсмачніший рецепт

Чи Любите ви курочку, а з хрусткою скоринкою і соковитим м’ясом всередині? Так, і ще раз так. То, тоді цей спосіб приготування точно для вас. Виручить завжди. Птах буде виглядати настільки привабливою, що всі ахнуть. А який запах буде літати по кухні і в будинку. Дивіться не впадіть в непритомність.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/iWOx4MKc0_A

Етапи:

1. Насамперед підготуйте птицю до роботи. Якщо вона охолоджена, то промийте її і обітріть паперовим рушником. Якщо заморожена, то розморозьте і також промийте і обсушіть. Видаліть сальну залозу. Потім натріть її сухим маринадом. Який зробіть із (можна зробити на свій розсуд і на свої смакові уподобання):

  • паприка — 3 ч. л
  • каррі — 2 ч. л
  • сіль — 2 ч. л
  • суміш перців — 1 ч. л

Змішайте цю композицію зі столовою ложкою майонезу з гіркою і масажними рухами натріть курку зсередини і зовні.

2. Дивіться, бачите як чудно, птах вся развазюкана!

3. Тепер зав’яжіть їй ніжки ниткою, щоб вона не хотіла полетіти, жарт.

Важливо! Нитка повинна бути натуральною, а не синтетичною, а то розплавиться.

Далі нафаршируйте шматочками яблук грудку, і якщо є бажання, зашейте за допомогою ниток і зубочисток. Або залиште отвір відкритим.

4. Накрийте птицю харчовою плівкою або пакетом і залиште на ніч — супер. Або хоча б на пару годин в прохолодному місці.

5. Як час вийде, курку з яблуками покладіть на змащену олією фольгу і по діаметру розташуйте очищені картоплини. Зверху накрийте листом. Приберіть в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів. Якщо є конвекція увімкніть її.

6. Так, що тепер, зніміть фольгу і переверніть картоплини лопаткою. У відкритому положенні, як показано на фото поставте блюдо і зажарте птицю з овочами ще 20 хвилин (180 градусів).

7. При подачі можна натерти тушку зубчиком часнику для додаткового відтінку і прикрасити листям салату і кропом. Приємного апетиту!

М’ясо зі свинини по-французьки на Новий рік

Ну як же в Новий рік, та ще й без такого м’яса, ну ніяк не можна. У багатьох сім’ях за традицією готується саме це блюдо. Воно швидке і практичне. Що ж, вирішуйте і ви зробити цю ласунку. Це бомба, дивіться не вибухну).

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/y68OkP473_c

Етапи:

1. Отже, візьміть шматочки свинини або яловичини і відбийте молоточком, як ніби ви робите відбивні. І замаринуйте в маринаді. Для його приготування візьміть соєвий соус, соус теріякі (якщо його немає, то не додавайте) + паприка солодка і мелена, перець мелений за смаком, приправа для м’яса, 1 ч. л. рослинної олії. Змастіть такою заправкою свинину з обох сторін і дайте промаринуватися близько 1 години в теплі.

2. Ось такі шматочки вийшли, викладіть їх на деко застелений фольгою.

3. Розмістіть зверху кільця цибулі і посоліть, поперчіть. Попередньо змастіть м’ясо ще тонким шаром майонезу.

4. Наступним шаром викладіть кружечки помідорів, як показано нижче на знімку, присолите. І так, змастіть рівномірно майонезом.

Випікайте в духовці до готовності при температурі 180-200 градусів 30 хвилин, перед 5 хвилин до завершення розкидайте тертий сир. Щоб він зміг красиво розплавитися. Їжте на здоров’я таке м’ясо по-французьки. Приємних пригод!

Гаряче блюдо з яловичини на святковий стіл — швидко, смачно і недорого!

Хочете, щоб ваші гості були в повному захваті від побаченого, то тоді здивуйте їх рулетом, так незвичайним, а у вигляді м’ясної гармошки. Це супер ласощі, перед яким не встоїть ніхто.

Читайте також:  Млинці на молоці - рецепт тонких млинців з дірочками

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/N0Fdlx6qX_A

Етапи:

1. Візьміть шматок м’яса, як свинина або яловичина, вибирайте самі, що любите. Порубаєте ось таким чином, як показано на фото. Товщина шматочків приблизно 1-1,5 см, до кінця не дорізайте, щоб вийшла гармошка, такий рулетик.

2. Потім зробіть маринад, змішайте 3 ст. л рослинного масла 3 ст. л соєвим соусом, 3 ст. л французької гірчиці, 1 ч. л чорного меленого перцю, сіллю і приправою для м’яса. Розмішайте.

3. Натріть отриманою сумішшю гармошку, але спочатку яловичину посоліть зсередини і зовні. Накрийте харчової плівкою і замаринуйте протягом 2-3 годин у прохолодному місці, краще буде, якщо залишите на ніч.

4. Далі необхідно розкласти круглі шматочки томатів і часточки часнику (теж подрібніть їх на круглі пластинки). Потім сир порубаєте на прямокутні шматочки і теж закладіть в гармошку. Ось таке фаршироване м’ясо вийшло, і швидко і красиво! А що буде далі, фантастика!

5. Покладіть їстівний шматок на фольгу і накрийте нею з обох сторін. Проткніть в декількох місцях зубочисткою, щоб легко вентилировал повітря.

Запікайте в духовці, температуру виставте 180 градусів, а через півтори години фольгу приберіть, щоб м’ясо підрум’янилося. І залиште ще на 15 хвилин.

6. Ось така краса вийшла, ну реально при вигляді її прокидається апетит, якщо його ніколи немає. А от якщо навпаки, завурчит в животі.

Їжте із задоволенням і готуйте не тільки таке гаряче блюдо в дні свят, але і просто так. Приємних миттєвостей!

Новорічна качка, яка тане в роті

Наступний варіант, який хочу запропонувати, це качка, яку легко можна запекти в духовці. І зробити це не так важко, як здається. На блозі є пара інших статей, якщо ви новачок, то вони явно будуть корисні, так як у них безліч порад і рекомендацій, завдяки яким ця страва ну не може не вийти.

Цього разу покажу інший рецепт приготування, а саме новинку — птах буде зажариваться в пиві. Хто любить класичні варіанти, прошу сюди. Ух, вийде і соковито і м’яко, м’ясо ульотне і ароматне, тане в роті.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/2t1s6IRRV8o

Етапи:

1. Якщо птах у вас ще не обгоріли, то пройдіться газововой пальником, щоб пішли всі волоски. Крила по суглобам обріжте ножем.

2. Качку посоліть і поперчіть за смаком, зазвичай береться 1 ч. л на кг птиці. З перцем не переборщіть. Натирайте з однієї й іншої сторони і всередині теж. Хочете обітріть улюбленими приправами або сумішшю перців.

3. Після нафаршируйте яблуками, порізавши їх на четвертинки. Загорніть в плівку і дайте промаринуватися пару годин в прохолодному місці.

Наступний крок, викладіть заготовку на деко, на який спочатку помістіть крила, щоб птах не лежала на поверхні скляного посуду.

І самий відповідальний момент і головний інгредієнт — залийте пивом. Накиньте фольгу і відправте в духовку розігріту до 200 градусів на 2 години.

4. Після зніміть фольгу і відправте для золотистої скоринки, знову в духовку ще на півгодини.

5. Ось таке чудо вийшло, виглядає качка шикарна, і на смак — чудова. Пробуйте зробити, а після дегустуйте.

М’ясо виходить ніжним і м’яким, як і яблучка — просто одна смакота і задоволення його їсти. Приємного апетиту!

Картопля з сиром і м’ясом в духовці

Для наступного страви слів не потрібно, зробіть таку їстівну книжку як рекомендує автор. І подавайте на стіл тільки в гарячому вигляді, хоча і в холодному ця смакота підкорить будь-якого. Ще і виглядає шикарно!

Гусак з яблуками і чорносливом до Нового 2020 року

Зазвичай гусака запікають на Різдво, а чому б не зробити ще і в інший день, здогадуйтеся в який? Ось саме, тому, якщо в запасі є така пташка, то готуйте саме її. Або ж приймайте рішення, біжіть на ринок за покупкою. Звичайно, з домашнього гусака вийде супер частування.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/ydJlWL_r-PI

Етапи:

1. Щоб гусак вийшов не пересушеним і красивим, його попередньо необхідно замаринувати. Для цього змішайте сіль, мелений чорний перець, приправи з оливковою олією і розмішайте. З птиці зріжте зайвий жир і сальну залозу. Масажними рухами змастіть тушку зовні і всередині. Замотайте в харчову плівку і дайте замаринувати 12 годин в холодильнику.

2. Далі перед смаженням, поріжте на шматочки фрукти. Помістіть апельсини і яблука в отвір. Занадто туго не фаршируйте, щоб все добре просмажене і приготувався. Ніжки зв’яжіть ниткою.

3. Крила оформіть фольгою, щоб не підгоріли. А також верхівку теж прикрийте папером.

Картоплю очистіть і посоліть, сбрызгните злегка оливковою олією, викладіть на деко.

Викладіть На решітку гусака, вниз поставте форму з картоплею. Готуйте в духовці 2-3 години при температурі 180 градусів. За 30 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб скоринка запеклася. Змастіть заготівлю соусом (соєвий соус з’єднайте з гірчицею і медом, візьміть все по 1 ч. л).

Картоплю можна вийняти раніше зазначеного часу, наприклад, через 40-50 хвилин, дивлячись який сорт, як вона стане м’якою.

4. Подавайте качку з яблуками, апельсинами і не забудьте ще про ароматна картопля, який приправте кропом. Приємного апетиту!

Курячі шашлики на свято

Оскільки знаю, що багато роблять на Новий рік цілісну курку, але це зовсім не значить, що її кожен раз варто запікати саме таким способом. Адже можна збагнути і шашлики. Адже це божевільне блюло, і гарне і смачне. А якщо ще й овочами прикрасите, отримаєте унікальний шедевр.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/5Me6MkCijms

Етапи:

1. Куряче філе помийте і обсушіть паперовим рушником. Поріжте на невеликі шматочки. Приправити меленим чорним перцем, додайте соєвий соус, гірчицю діжонську, соус теріякі (можна і не додавати), прованські трави та мед. Перемішайте руками і залиште м’ясо маринуватися на 1 годину в теплі.

2. Далі порубаєте на скибочки солодкий болгарський перець.

3. Ріпчасту цибулю на четвертинки.

4. Потім курку та овочі настроміть, поперемінно чергуючи на шпажки-шампура.

5. Викладіть на скляну форму, обернувши її фольгою і смажте страву в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Після шашлики переверніть і чекайте ще 20 хвилин. Приємних миттєвостей! Як бачите, вийшло супер.

Новорічна піца — смачна до безумства

Думаю, що від такої піци в домашньому виконанні ніхто не захоче відмовитися. Тим більше, якщо її виконати в новорічному стилі у вигляді ялинки. Це буде стильно, модно і звичайно ж апетитно. Сміливо готуйте, щоб близькі пальчики облизувалися.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/D_OQkvlG7sw

Етапи:

1. Для початку підготуйте інгредієнти для тіста, воно буде дріжджовим.

2. У миску налийте теплу воду, приблизно 40 градусів, не більше. Додайте 1 ст. л цукру і перемішайте, розкришите дріжджі. Внесіть борошно 3 ст. л від загальної кількості. Розмішайте і залишіть опару на 15 хвилин піднятися, щоб вийшла шапочка.

Читайте також:  Млинці на молоці - рецепт тонких млинців з дірочками

Далі додайте сіль і частинами всю муку.

Спочатку тісто замішують ложкою в мисці, а після перекладіть на стіл і зробіть заміс руками. Руки змастіть рослинною олією, залишки вилийте тісто.

3. Тісто виходить злегка липковатое. Перекладіть його в чашку, яку змастіть рослинним маслом і накрийте полотенцом або харчовою плівкою, залишити на 1 годину в теплі.

4. Для начинки можете використовувати будь-які інгредієнти, наприклад шинку, ковбасу, гриби, пару яєць, сир, болгарський перець і помідори. А також будь-які приправи, наприклад італійські трави, які з’єднайте з кетчупом.

5. Обімніть тісто і по закінченню часу поділіть на 11 частин, кожну з яких розкачати в коло і з’єднайте один з одним.

Укладіть начинку, змастіть кожен пластик тесту кетчупом, далі викладіть:

  • сир стружкою;
  • різані гриби печериці;
  • копчена курка або будь-яке м’ясо, ковбаса;
  • сир стружкою;
  • помідори черрі половинками для прикраси і зверху зірочка з болгарського перцю і смужки по виробу, як ніби це гірлянда.

6. Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів і поставте деко на 30 хвилин. Ось що вийшло. Пиріг оформіть зеленню петрушки. Приємних вражень!

Салати і закуски до Нового року: прості і смачні

Рухаємося далі, що стосується всіма улюблених закусок і салатів, то без них — ну явно нікуди. Робіть їх побільше, єдино закуски рекомендую виконати прям перед подачею до столу. А от салати можна виконати напередодні. Тому вибирайте неважкі і швидкі рецепти, щоб все встигнути.

Не забувайте звичайно ж про Олів’є, чи Оселедця під Шубою, ну не могла пройти повз їх, а то раптом забули. Або наприклад Мімоза відмінно впишеться на новорічний стіл.

Новорічний салат 2020 — дивовижно смачний рецепт, який з’їдять першим зі столу

Цей спосіб приготування є універсальним, тому що такий салат готує кожна господиня в дні свята. Знаєте, про який йде мова? Так, з куркою.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/uHiEenK5LOw

Етапи:

1. Картопля відварна і відварну курячу грудку порубаєте на дрібні кубики. Варені яйця очистіть і розділіть на жовтки і білки.

Картопляні кубики з’єднайте з майонезом і викладіть на тарілку у дві купки, що нагадують шишки.

2. На середній тертці натріть сир і жовток. Додайте нарізану курячу грудку і кубики маринованих огірків, майонез і перець. Маса вийде досить густе, але не сухою.

3. Покладіть цю суміш на заготовки.

4. У висновку натріть на дрібній тертці білок і розкидайте на салат. І плюс обсмажте горішок мигдалю (можна замінити на кукурудзяні пластівці) і розмістіть на закуску, це будуть лусочки шишки.

Із зворотного боку покладіть гілочки розмарину, кропу або гілки цієї їли. Дивовижно смачний салат, просто незрівнянний!

Салат Олів’є у вигляді Щури символу року

Ну, як звичайно ж без олів’є обійтися. Правда пропоную оформити його не банально в вазочці, а по-новому у вигляді головного героя — символу нового року. Таке їстівне ласощі нікого осторонь не залишить. Їжте із задоволенням і робіть побільше, приблизно тазик). Мишка буде рада.

Фаршировані яйця з сиром, часником і майонезом

Хочете рецепт-бомбу? Тоді зробіть цю закуску і будете задоволені не тільки ви, але і всі навколишні, які цю красу спробують. На сайті є ще інша добірка з рецептами таких яєць з начинками, тому можете отримати звідти масу ідей, якщо цей варіант вас не влаштував.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/_vu5KsZwxG4

Етапи:

1. Відваріть в круту курячі яйця. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Потім відокремте білки від жовтків. І жовтки виделкою обімніть, щоб вийшла кашка. Плавлений сир натріть на дрібній тертці і додайте до жовтків. Туди ж видавіть зубчики часнику, покладіть 3 ст. л майонезу і розмішайте.

2. Нафаршируйте підготовленою начинкою білки. Прикрасьте стрічками свіжих огірків і дрібно порізаним кропом.

Щоб вийшло красиве святкове блюдо, які можна піднести на Новий рік чи будь яке інше свято. Готуйте з радістю!

Королівський салат, який просто тане в роті — дуже ніжний

Наступний варіант, досить простий і дивовижний. Подобається гурманам і не тільки. Виглядає він незрівнянним чином, з’їдається швидко, я б сказала в мить. Завдяки оригінальним компонентів, які в ньому присутні.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/dwXZa4OyLnA

Етапи:

1. Майонез змішайте з ікрою мойви, розмішайте і заправте такою масою кондитерський мішок або зробіть ось такі мішечки, відрізавши кінчик, щоб вийшло отвір, як на фото. Зручно наносити і змащувати салат.

Картоплю і яйця відваріть до готовності у воді і остудіть, очистіть.

2. Далі проведіть збірку салату, для цього викладіть першим шаром в спеціальну форму:

  • тертий картопля + соус;
  • тертий сир на середній тертці і соус;
  • курячі терті яйця на дрібній тертці, соус;
  • крабові палички дрібно порубані соломкою.

3. Далі нанесіть знову соус і акуратно розрівняйте ложкою поверхню. Викладіть очищені креветки, оливки і зелень для прикраси. Приберіть форму і дайте охолонути закуски в холодильнику пару годин.

Ситий пан — святковий салат м’ясний

Наступне назва говорить сама за себе. Вже точно, ви будете ситі, у голоду немає шансів. Робіть цей слойоний салат і їжте на здоров’я. Адже він ще і дуже смачний.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/k9EqIMnrdsE

Етапи:

1. Салат викладається шарами на великому блюді. Для цього на нього покладіть знімну або роз’ємну форму (кільця 24 см), а в центр помістіть склянку.

Отже, першим шаром тертий відварну картоплю, далі: соломкою солоні огірки, дрібно рубані мариновані гриби, смажена куряча грудка дрібними кубиками.

Кожен шар змащувати сіточкою майонезу.

2. Після курячі терті яйця, майонез, шар кубиків шинки і сіточка майонезу.

3. Потім на середній тертці натріть сир і зробіть сіточку з майонезу. Виставите закуску в холодильник і дайте просочитися декілька годин.

4. Після цього зніміть кільце і склянку і прикрасьте на свій смак. Наприклад половинками оливок або маслин, круглими скибочками огірків, зеленню, салатом. А також перепелиними яйцями.

6. Ось така краса вийшла буквально за годину. Подавайте з радістю і їжте побільше. Приємного апетиту!

Тарталетки з ікрою і вершковим сиром

Пропоную варіант кошичків саме з вершковим сиром і ікрою, тому що це одне з найсмачніших поєднань. Сама ікра прекрасно відтіняє смак сиру.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/wOS3G8NklFI

Етапи:

1. Візьміть тарталетки і в кожну викладіть за допомогою чайної ложки вершковий сир на 1/3. Далі кружечки свіжого огірка застроміть в начинку.

2. Потім на вершковою сир додайте червону ікру. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу відразу ж. Приємних відкриттів!

Закуска мандаринки для мишки — головне блюдо на Новий рік

Ну яке зимове свято, так і без мандаринів і апельсинів. Саме цей запах і смак зводить всіх з розуму. Але в цей раз хочеться продемонструвати щось інше — закусочного типу. Давайте створимо імітацію у вигляді салату, але виконаний він у вигляді цих помаранчевих фруктів. Будь-який «символ року» не відмовиться від такого частування.

Читайте також:  Млинці на молоці - рецепт тонких млинців з дірочками

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/d7hvVWWTDQ8

Етапи:

1. До початку охолодіть в морозильній камері плавлений сирок. Потім натріть його на дрібній тертці, додайте майонез і терті варені яйця.

2. Всю масу перемішайте і зліпіть з неї три кульки. Кожну заготовку потім потрібно буде обернути в тертої відвареної моркви (віджавши сік).

3. Прикрасьте «мандаринки» зеленню м’яти або петрушкою, зробіть з неї листочки і притисніть гвоздикою, вони будуть виступати у вигляді хвостиків. Удачі!

Рецепти бутербродів на святковий стіл

Тепер пропоную три простих варіанти бутербродів. Інгредієнти беруться звичайні, а кулінарні творіння виходять шедеврами.

Знадобиться:

№1

  • чорний хліб
  • шпроти
  • свіжий огірок
  • часточка часнику
  • рослинна олія
  • маринований або солоний огірок

№2

  • житній хліб
  • сирний сир
  • червона риба, наприклад горбуша
  • рослинна олія
  • кріп

№3

  • білий хліб
  • свіжий огірок
  • сирний соус або майонез
  • червона ікра
  • вершкове масло

Етапи:

1. Порубаєте на трикутні шматочки чорний житній хліб. І обсмажте з двох сторін на сковороді. Далі остудіть і натріть часточкою часнику. Викладіть зверху скибочки солоного або маринованого огірка.

Джерело https://youtu.be/127vU2c_RII

2. Після чого покладіть на шматочки по дві шпротины.

3. Для такого виду бутербродів знадобиться теж хліб, тільки зробіть скибочки круглими. Для цього скористайтесь фужером або спеціальною формочкою, склянкою. Обсмажте на сковороді з рослинною олією до хрусткої скоринки.

4. Кожну заготовку змастіть сирним сиром. З червоної риби зробіть смужки і кожну закрутіть у вигляді трояндочки.

5. Заключний штрих — оформіть гілочками кропу.

6. Наступний варіант номер 3, це щось середнє між тарталеткою, канапе і бутерами. Отже, візьміть шматочок білого хліба і змастіть його сирним соусом або майонезом. Свіжий огірок порізати слайсами.

7. Укладіть смужки огірка на шматочок хліба і прикрийте другим, добре притискаючи. Обріжте всі скоринки і все зайве з боків.

8. Наріжте хліб на акуратні канапе. На кожну штучку нанесіть вершкове масло за допомогою кондитерського мішка або шприца.

9. Ну і звичайно ж додайте червону або чорну ікру. Вау, вийшла казка!

Готуйте з радістю. І так, у мене на блозі є цілих дві збірки з новорічними бутербродами, заходьте в гості туди.

Ух, ну а тепер, вперед за новинками цього і наступного року. Ловіть хіти сезону, які представлені у цих випусках, додаткова напоминалочка така:

Варіант №1 ↓Тисніть сюди↓

Варіант №2 ↓Тисніть сюди↓

Варіант №3 ↓Тисніть сюди↓

Новорічні десерти до 31 грудня

Насправді На сайті безліч різних десертів, але сьогодні хочеться показати саме святкові. І ті які робляться на швидку руку. Вони такі красиві насправді і ароматні, смачні. Ви закохаєтеся в них в перші хвилини. Сподіваюся, вони сподобаються і з превеликим бажанням ви їх схрумкаете в новорічну ніч. Готуйте просто і швидко і буде щастя! Поїхали.

Новорічний десерт в келиху (креманках) без випічки

Якщо не хочете особливо заморочуватися вже немає сил стояти біля плити, то пропоную скористатися хітом сезону — фруктовим десертом з сиром. Виходить ніжно і дуже привабливо.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/miUq6qcsioQ

Етапи:

1. Розімніть банан в мисці і змішайте з м’яким сиром або сирною масою. Перемішайте до однорідного стану.

2. Візьміть келихи або креманки і розкладіть суміш по парі чайних ложок.

3. Печиво бажано шоколадне потовчіть в крихту і викладіть наступним шаром.

4. Чергуйте ці два шари. Десерт готовий. Їжте з радістю! Прикрашайте на свій розсуд наприклад ананасами. Дайте постояти в холодильнику і охолодитися.

Ялинові шишки без випічки

Напевно, цей варіант багатьом знайомий, а може і ні. Вирішила і його продемонструвати. Десерт вийде без випічки, а зовнішній вигляд буде запаморочливий. Всі скажуть — вау, яка краса.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/IylY6OS6JCQ

Етапи:

1. З’єднайте в глибокій чашці згущене варене молоко і розм’якшене вершкове масло і перемішайте.

2. Вівсяне печиво перетріть в блендері і потім додайте до згущеному молоці.

3. Маса вийде жирної і з неї буде легко вылепливать шишки.

4. Сформуйте потрібні форми і прикрасьте кукурудзяними пластівцями.

Чудові частування за лічені хвилини готові. Як же це красиво і смачно! Приємного апетиту!

Десерт з мандаринами за 15 хвилин

А тепер самий швидкий десерт, який тільки може бути. Та ще й фруктовий, уявляєте виконаний з цитрусових. Ароматний, яскравий і дуже смачний.

Етапи:

  • мандаринки — 1-2 шт.
  • шоколадка — 1 плитка
  • кокосова стружка
  • горішки, фісташки
  • кондитерська присипка

Етапи:

1. Обробіть манадринки від шкірки, розділіть на часточки. Плитку шоколаду розтопіть на водяній бані і кожен шматочок фрукта занурте в шоколад.

2. Потім посипте кондитерської присипкою, кокосовою стружкою або ж горішками і фісташками.

3. Щоб вийшло дивовижно гарно. Розкладіть на сервірувальний піднос і подавайте до столу і чаювання. Вдалих експериментів. Цей рецепт ну не може не вийти. Вау, це круто!

Сніговики і ялинки з безе

Наступний спосіб приготування пропоную розглянути в ролику з каналу ютуб. Зробіть веселу композицію з безе. Але, щоб нічого не зіпсувати натисніть на кнопочку перегляду і повторіть всі дії за господинею. Поїхали…

Торт на Новий рік своїми руками для мишки — простий і смачний рецепт

Ну і як же торжество або застілля, так і без торта. Адже Правда? Давайте подаруємо собі і діткам, і гостям таке частування. Я впевнена і символ наступаючого року теж буде радий. Пальчики так сказати оближе. І залишиться жити у вашому будинку, приносячи удачу і везіння круглий рік.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/6Yi5gOW2Upw

Етапи:

1. Сухофруткы залийте кип’ятком, потім воду злийте і наріжте шматочками. А ось волоські орещки і арахіс обсмажте на сухій сковороді. Подрібніть в блендері на свій смак.

2. До сметані додати згущене молоко і збийте вінчиком міксера на невеликих обертах.

3. Після в глибоку ємність викладіть частину крему і розкидайте солодкий крекер, який не ламайте.

4. Після сухофрукти і горішки і знову крем. І так далі, крекери, сухофруткы, горішки і крем.

5. Перемішайте всю масу столовою ложкою. І викладіть в іншу миску, яку застелити харчовою плівкою або мішком. Як тільки все буде готово, торт накрийте плівкою і поставте в холодильник на пару годин, щоб він застиг і почав тримати форму.

Важливо! На сам торт поставте який-небудь прес, щоб ласощі ущільнилася.

6. Як час вистоювання вийшло, дістаньте частування з холодильника і переверніть на сервірувальне блюдо, зніміть плівку. Прикрашайте зернами граната і мандаринами.

Ось і все на цьому друзі. Сподіваюся всі рецепти страв для новорічного святкового столу вам сподобалися. І вже відібрали самі оригінальні, смачні або ті, які хочете спробувати і побігли на кухню, ах, спочатку в магазин за продуктами. Беріть це меню собі в закладки і готуйте з радістю і задоволенням. Якщо є що сказати, то висловлюйте свою думку внизу нотатки.

З наступаючим Новим роком 2020. Всім тільки міцного здоров’я, удачі! Ура!