Рубрики
Закуски

Фаршировані яйця з варіантами начинок на святковий стіл. Прості і смачні рецепти

Доброго дня!

Ну, що друзі, як настрій? Сьогодні пропоную зробити оригінально красиву і смачну закуску. А буде вона з яєць, вірніше нафаршируємо їх різними начинками. І тоді святковий стіл буде ломитися від кулінарних шедеврів. Адже крім цього, ще виставимо салати з куркою, найвідоміші: Олів’є, Грецька, Оселедець під Шубою. Вообщем знову влаштуємо бенкет животику. Так, талія тримаєш). Ну, а як без цього? Якщо у вас застілля, то без таких страв тут не обійтися.

Фаршировані яйця — таке, здавалося б, звичайне і просте блюдо, але як воно виглядає симпатично. Що це явно ще одна бомба! Тим більше, коли така закуска виконана з різноманітними начинками, які ви до речі можете запросто придумувати самі. Або ж беріть ці шалені варіанти, які я знайшла для цієї статті.

Моя найулюбленіша, це начинка з жовтка, сиру та часнику з майонезом. Робиться вона швидко і финансвоых особливих витрат не потребує. А якщо ще зверху маслинами у вигляді жучків-павучків прикрасити, то взагалі супер! іл розкидати справжню червону ікру, вау — пальчики оближеш!

А ви як зазвичай прикрашаєте такі делікатеси, поділіться внизу під статтею своїми напрацюваннями. Буду рада почитати на дозвіллі. І не забудьте поділитися в соціальних мережах даною інформацією, якщо була вам цікава.

Ну що ж, починаємо творити і дивувати всіх гостей і своїх улюблених домочадців, які постійно питають: «Мамо, що сьогодні приготуєш і чим нас здивуєш?».

Фаршировані яйця на святковий стіл:

Хочете, щоб ваш стіл блищав вишуканими закусками і манив своїм зовнішнім виглядом? Тоді підходите до цієї справи з розумом, ставте на стіл салати, яскраві бутерброди і звичайно ж яйця, які фаршируйте всілякими начинками. Ну, а щоб неможливо було відірвати очей, робіть їх дивними й ошатними. Як цього досягти? Читайте нижче варіанти приготування і виконання, адже всі представлені рецепти з покроковим описом і до того ж дані з фотографіями.

Спочатку покажу незвичайні ідеї, щоб ви могли відразу ж здивувати гостей і порадувати своїх домочадців. Що ж, починаємо, буде цікаво, будьте впевнені в цьому!

Закуска з фаршированих яєць у вигляді курчат

Перший досить шикарний і забавний варіант — приготуйте яйця у формі веселих курчат. Це диво може прикрасити будь-яке свято. Приміром дитяче свято або всіма улюблену Великдень. Як вам така задумка? Напишіть свої думки внизу нотатки.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/zhrmeQdDFGk

Етапи:

1. Для створення крихітних курчат зваріть в круту курячі яйця, остудіть і очистіть від шкаралупи. Потім зріжте у гострого кінця білок, таким чином, як показано на знімку нижче. Можна це робити звичайним методом, а можна у вигляді зигзага. Після акуратно, щоб нічого не порвалося дістаньте жовток.

2. Жовток розімніть в мисці, заправте майонезом і дрібно порубаним солоним огірочком. Внесіть негостру ядрьону гірчицю і хрін (якщо любите), ложку огіркового розсолу. Поперчіть і посоліть за смаком. Перемішайте.

3. Підготовлену масу закладіть в кондитерський мішок і відріжте ножицями кінчик. Начиніть кожну заготовку желточной кашкою. Потім одягніть зверху верхівку білка.

4. Зі свіжої моркви кухонним ножем виріжте лапки і дзьобик птенчикам. Оченята виріжте з оливок (маслин), або використовуйте чорний перець. Увіткніть пінцетом і оформите мордочку.

5. Ось такі милі пташки вийшли. Такі навіть шкода з’їдати, такі вони симпатичні. Приємного апетиту!

Фаршировані яйця бджілки до новорічного столу

Наступний рецепт, сподіваюся ви візьмете для зустрічі з Новим роком. Або ж використовуйте його тоді, коли у когось День народження або іншу важливу подію. Цю закуску у вигляді райських бджілок легко ще прикрасити свіжими овочами. Вийде реально кулінарний шедевр.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/R3PUqJPxYho

Етапи:

1. Сир натріть на некрупною тертці, дрібно порубаєте зелень і пропустіть через прес часник.

З варених яєць вийміть жовток, порізавши їх навпіл. Жовтки з’єднайте в глибокій чашці з часником, зеленню, сиром і майонезом, перемішайте. Це буде начинка для фарширування яєць.

Читайте також:  Часникові стрілки - рецепти приготування

2. Начиніть кожен білок їстівної кашкою. В принципі, якщо на швидку руку робите, наприклад до обіду, то можна подавати до столу. Якщо ж хочете прикрасити страва, то підготуйте до роботи ще маслини, оливки і редиску.

3. Маслини і оливки порубаєте гострим ножем на колечка — це буде майбутнє «тільце». Також з колечка створіть десяток «вусиків». З редису необхідно буде зробити крила, поріжте його на кружечки, а потім кожен навпіл. Спорудите з продуктів бджілки і помістіть їх на кожну закуску.

4. Викладіть бджілок ось таким чином, ніби вони всілися на деревце. А для цього розкладіть гілочки зеленого лука, як ніби це стовбури. По колу блюда викладіть нарізані кружечками огірки і зерна граната. А внизу покладіть маслини і оливки. Приємних відкриттів!

Поросята (свинки) з яєць

Для діточок та взагалі для тих, хто постарше — сподобається закуска, яку можна представити цікаво і оригінально. Так, небанально, а у вигляді свинок. Фаршируйте таким чином яйця і їжте їх з великим задоволенням, адже це ще й дуже смачно!

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/2Uwy_fLIK3A

Етапи:

1. Буряк відваріть у воді, а потім поріжте її на невеликі шматочки і залийте гарячою водою. Курячі яйця відваріть до стану крутих, після зніміть шкаралупу і помістіть до бурякового соку. За рахунок цього овоча, яйця придбають фіолетово-рожевий відтінок. Дайте постояти і пофарбуватися протягом 30 хвилин.

2. Потім розріжте кожне яйце по довгій його боці, але не навпіл, невеликий бочок. Вийміть жовток і і з’єднайте його з тертим сиром, часником і майонезом. Далі цю масу помістіть в яйце.

З решти яєчних бочков зробіть вушка, хвостик і п’ятачок.

3. Тепер залишилося завершити композицію, зробіть отвори ножем для вушок і хвостика, застроміть деталі. Після чого вставте оченята-гвоздички і приклейте за допомогою майонезу п’ятачок. Прикрасьте закусочну тарілку листям салату. Удачі!

Яйця фаршировані жовтком у формі мишенят

Ще одна цікава задумка у вигляді мишок, тим більше, якщо ви ще жодного разу не робили, то скористайтеся цією задумкою. Однозначно всім такі милашки сподобаються. Будете готувати їх частіше).

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/HBUqlX7X4-g

Етапи:

1. Яйця відваріть і остудіть. Очистіть. Потім кожне порубаєте на половинки. Вийміть жовтки і разомините їх виделкою. Додайте пасту Антарктик кріль + майонез, щоб консистенція була не дуже рідка, розмішайте. Такою начинкою нафаршируйте білки.

2. Кожну заготовку після переверніть і помістіть на кругле або овальне блюдо. З морквини зробіть хвостик, вушка. Вусики будуть з гілочок кропу, оченята — чорний перець горошком або гвоздички. Вийшла славна компанія їстівних гризунів! Не правда вони милі? Прикрасьте тарілку дрібно порізаною зеленою цибулею і покладіть шматочки сиру.

Білі тюльпани заповнені начинкою з сиру на свято

Наступна задумка буде у вигляді квітів, які можна створити на жіночий день 8 березня, або привітати маму з Днем Народження. Так чи взагалі просто так. Хіба потрібен привід? Щоб смачно нагодувати свою улюблену сімейку.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/VgayRUPCS2I

Етапи:

1. Відварні в круту яйця очистіть і гострим ножем надсекіте їх навхрест. Дбайливо відокремте білки від жовтків.

2. Часник натріть на дрібній тертці, змішайте з пом’ятими вилочкою жовтками, тертим на дрібній тертці сиром. Посоліть і поперчіть, додайте паприку. Заправте майонезом.

3. Далі кожен бутон наповніть начинкою і викладіть у вигляді букета квітів. Стеблинки викладіть із зеленої цибулі. Подавайте в охолодженому вигляді і з хорошим настроєм. Приємних вражень!

Закуска з яєць у вигляді грибів-мухоморів

Наступний варіант теж настільки святковий, що вам захочеться повторювати на своїх столах знову і знову. Зробіть веселеньку галявинку з мухоморів, але тільки на цей раз вони будуть їстівними. А цікава начинка з консерви порадує чудовим смаком.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/-kI7DpbrW1Q

Етапи:

1. Із консерви злити сік або жир і потовчіть вилочкою в кашку. Підійде будь-яка, приміром скумбрія або сайра. Верхівку кожного вареного яйця зріжте (там де гострий кінець). Витягнути чайною ложкою (ручкою) жовток. Змішайте його з рибою, заправте майонезом, перемішати.

Читайте також:  Маринований редис - рецепти швидкого приготування

2. Тепер заготовки помістіть на салатні листя. Помідори черрі располовиньте ножем і укладіть зверху на кожне начинений яйце. Намалюйте точки з майонезу. Приємних відкриттів!

Простий і смачний рецепт фаршированих яєць сиром, часником і майонезом

Ну а тепер, буде продемонстрована сама проста закуска, і досить бюджетна. Але, зате це бомба, вже повірте! Змітається першої зі столу.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/_vu5KsZwxG4

Етапи:

1. Яйця зварені круто, очистіть і ножем накришити на половинки. Жовтки помістіть в чашку разом з тертим плавленим сирком (щоб було зручніше його натирати, помістіть в морозилку на 15 хвилин). Туди ж додайте часник, пропущений через часникодавку.

2. Влийте майонез і розмішайте до однорідної маси.

3. Такий ласункою нафаршируйте заготовки.

4. Тепер залишається красиво прикрасити страву із свіжих огірків за допомогою спеціальної терки наріжте на тонкі слайсы або скористайтеся звичайним ножем. Скрутіть кожну скибочку в завитушку і розкидайте по діаметру. Присипте різаним кропом. Подавайте на будь-який захід в охолодженому вигляді. Приємних пригод!

Фаршировані яйця з начинкою з крабових паличок

Нікого, напевно, вже не здивуєш крабовими паличками. Які з них можна приготувати салати і закуски, до речі не виняток. Давайте перевіримо, чи так це. Беріть це рецепт собі в скарбничку або додайте її в закладки браузера.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/TXdGnfrf_xk

Етапи:

1. Ріпчасту цибулю покришіть ножем на кубики і обсмажте на сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Крабові палички теж подрібніть на кубики і з’єднати з обсмаженою цибулею.

2. Далі кожне яйце располовиньте на дві частини. Видаліть жовтки, розімніть виделкою і покладіть їх в чашку до крабовим паличкам і цибулі. Додайте майонез і перемішайте.

3. Наповніть заготовки начинкою і знімайте пробу з радістю. Приємних вражень!

Як нафарширувати яйця грибами та цибулею

Всіма улюблені гриби і обсмажену цибулю теж виявляється можна заховати в таких закусочних десертах. Зовнішній вигляд можна зробити приголомшливо красивим, якщо прислухаєтеся далі по ходу до рекомендацій описаної в інструкції. Готові на нові кулінарні шедеври? Тоді поїхали.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/uCNnBtfPRQE

Етапи:

1. Поріжте гриби на дрібні шматочки, а пару печериць у вигляді тонких слайсів, яких повинно вийти 8 штук. Ріпчасту цибулю теж нарізають дрібними кубиками.

2. Обсмажте і ті і інші гриби (тільки що шматочками, до них додайте ще ріпчаста цибуля) на сковороді з рослинним маслом без запаху. Потім до рубаним шматочками шампіньйонів внесіть відварні м’яті жовтки (вийміть їх з яєць, розрізавши їх навпіл) + тертий на дрібній тертці сир і часник і майонез.

3. Сформуйте з заготовок такі ось минибутерброды. Потім змастіть поверхню тонким шаром майонезу. І покладіть слайс з печериці, а внизу присипте ніби це галявинка — рубаним кропом.

4. Ось що повинно вийти. Ну правда даний кулінарний витвір мистецтва. Клас! Влаштовуйте швидше дегустацію і повторюйте знову і знову на радість всім.

Дуже смачні яйця фаршировані печінкою тріски

Не знаєте, чим ще можна начинити яйця? Відповідь можна знайти, прочитавши заголовок. Так, печінкою тріски. Адже цей делікатес досить корисний, а ще якщо буде червона ікра, то й тим більше, подвійно.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/s9faJsQRQV8

Етапи:

1. Приготування гранично просте, з печінки тріски злийте жирок і змішайте з жовтками від половинок яєць. Додайте зелений дрібно порізану цибулю, сіль і перець за смаком, заправте майонезом.

Ну, а потім стаєте художником по оформленню. Тонкою сіточкою з поверхні заготовок пройдіться майонезом, з боків викладіть гілочки кропу, а в серединку — червону ікру або икорную закуску з ламінарії.

2. Ось така дивина вийшла! Очей не відведеш, а животик скаже спасибі). Царська їжа, яким буде радий будь-яка людина. Приємного апетиту!

Читайте також:  Малосольні огірки в пакеті - Топ-8 швидких рецептів

Начинки для фаршированих яєць на Новий рік — швидко і смачно

Якщо за вікном зима і холоднеча, і ви в очікуванні світлого свята, яке приходить один раз на рік. То, ви до нього напевно готуєтеся заздалегідь, складаєте меню, думаєте які новенькі салати приготувати, десерти. Без уваги не можна залишати і цю закуску, звичайно хочеться, щоб яйця були наповнені не тільки однією начинкою, а множиною. Тому пропоную подивитися відеосюжет, який допоможе визначитися з вибором.

Фаршируємо яйця зі шпротами — рецепт для дітей

Наступний варіант один з бюджетних, все завдяки складу інгредієнтів. Нехай цей легкий у виконанні закусочний десерт займе почесне місце на столі. Або може бути стане вашим фаворитом. Дітлахи зазвичай таке ласощі теж обожнюють.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/bGD9sle9Mvg

Етапи:

1. Шпроти розкрийте і вилийте масло. З кожної рибки відріжте хвостики. Потім в окремий посуд покладіть тертий сир, частина шпрот і жовтки (кожне яйце поріжте навпіл і вийміть жовток). Покладіть майонез і акуратно розімніть виделкою масу, а після міксером збийте до однорідності.

2. Расфасуйте кашку по заготівлях і застроміть в кожну по шпротине. Викладіть на салатні листя і подавайте. Приємних відкриттів!

Як приготувати яйця фаршировані тунцем

Про таку закуску хочеться сказати, що вона шикарна.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/0TxoGEb9BZg

Етапи:

1. Відокремте у відварених яєць жовтки від білків. До жовтків додати різаний на дрібні частинки маринований огірок, консервований тунець (злийте з нього рідину) + більшу столову ложку м’якого вершкового сиру і майонез. Розмішайте.

2. Такою начинкою наповніть білки і задекоріруйте тонкою стружкою з маринованого солодкого перцю і половинками маслин (оливок). Блюдо ще можна застелити листям салату.

Святковий рецепт яєць з кількою

Думаєте, несподівано? А чому б ні! Тим більше новинки всім подобається і багато з вас шукають саме такі страви. Адже так? Кільку буде брати не консервовану, а малосольну.

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/NqO9emUFzhM

Етапи:

1. З яєць відокремте жовтки і білки з різних чашках, порубавши їх на половинки. Кільку очистити від кісточок і шкірки. До жовтків внесіть вершкове масло кімнатної температури, 0,5 ч. л гірчиці, 1/2 частина рибки від усієї обей маси. Розмішайте.

2. Наповніть сумішшю білки і прикрасьте малосоленой кількою і зеленою цибулею.

Яйця фаршировані оселедцем і буряком

Думаю, багатьом відразу ж згадається лінива оселедець під шубою і інші варіації. Так, чим-то цей рецепт схожий на цей салат, але він готується швидше. Перевіримо, чи так це?

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/FqCi6AX46QU

Етапи:

1. Отже, підготуйте білки і жовтки до роботи. До жовтків додати відварну терту на дрібній тертці буряк і дрібно порізані шматочки оселедця. Також необхідно ще оселедець порізати на довгі смужки.

2. Тепер в начинку покладіть майонез і перемішайте.

3. Начиніть «кошики» і покладіть по шматочку оселедця на кожну з них. Прикрасьте гілочками кропу або петрушки. Удачі!

Рецепт приготування яєць з начинкою з ікри

Ну і наостанок божевільний і миттєвий спосіб того, як ще можна нафарширувати яйця красиво і швидко. Не повірите, але тут потрібен ще майонез і будь-яка червона або чорна ікра. Вийде ляпота!

Знадобиться:

Джерело https://youtu.be/wkV22QCY7Tc

Етапи:

1. Проробіть стандартну роботу, відваріть яйця, очистіть і відокремте білки від жовтків. Потім жовтки перемніть виделкою, заправте майонезом і рубаною зеленню.

2. Половинки білків наповніть кашкою і зверху, заключний штрих — нанесіть побільше червоної ікри. Їжте із задоволенням і готуйте з радістю! Приємних відкриттів!

Ну що, друзі, насправді, як бачите фарширувати яйця не так вже й важко. А скільки я запропонувала вам начинок, навіть не злічити, вибирайте будь-яку і кличте в гості дегустаторів. Сподіваюся, запропоновані рецепти вам сподобалися і ви обов’язково поділіться статтею в соціальних мережах.

Всім відмінного настрою, сонячної погоди. Поки-поки що.