Як приготувати рулет з лаваша?

Сьогодні поговоримо про те, як приготувати рулети з тонкого лаваша. Повірте, готуються вони і швидко і легко, а сподобаються навіть самим вибагливим дітям.Рецепти рулетів з вірменського лаваша, включають в себе, найрізноманітніші начинки: рибу, сир, м’ясо, овочі та ін Давайте спробуємо приготувати смачні рулети з лаваша?

рулет з лаваша з сьомгою

Рулет з лаваша з рибою

Інгредієнти:

  • 2 вірменські лаваша
  • 300 гр. малосоленой сьомги
  • 250 гр. плавленого сиру
  • 2 болгарських перцю
  • 2 яйця
  • 1 пучок кропу
  • майонез
  • сіль

Спосіб приготування:

Щоб приготувати рулет з лаваша з рибою, необхідно, яйця відварити, почистити і натерти на крупній тертці. Плавлений сир покласти в холодильник, а коли він застигне, натерти його на крупній тертці. Філе сьомги нарізати тонкими смужками.Кріп промити, а потім подрібнити. Болгарський перець помити, почистити і нарізати маленькими шматочками. Потім з’єднати всі інгредієнти, посолити за смаком і додати майонез. Вірменський лаваш розстелити, на нього викласти половину нарізаної сьомги і половину приготовленої начинки, рівномірно розподілити. Зверху викласти ще один лаваш і повторити ту ж саму процедуру.Після цього лаваш з начинкою, акуратно згорнути рулетом, загорнути у фольгу і прибрати на 1,5 години в холодильник. Рулет з лаваша з сьомгою — готовий! Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Смачного!

Рулет з лаваша з сиром

Інгредієнти:

  • 200 гр. сиру «Фета»
  • 1 вірменський лаваш
  • 1 помідор
  • 1 банку маслин без кісточок
  • червоний перець
  • базилік
  • листя салату

Спосіб приготування:

Як приготувати рулет з лаваша з сиром? Для цього помідор необхідно помити і нарізати невеликими шматочками, маслини нарізати кільцями, а сир порізати кубиками. Листя базиліка і салату дрібно порізати. Перець очистити від насіння і також подрібнити. Після цього вірменський лаваш розстелити, зверху на нього викласти всі інгредієнти, а потім згорнути рулетом. Потім рулет загорнути у фольгу і прибрати на 1,5 години в холодильник. Рулет з лаваша з сиром — готовий!Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Читайте також:  Піца в домашніх умовах

Смачного!

Рулет з лаваша з морквою

Інгредієнти:

  • 4 вірменських лаваша
  • 350 гр. моркви
  • 300 гр. ковбаси
  • 250 гр. твердого сиру
  • 250 гр. майонезу
  • 1 пучок кропу
  • рослинна олія
  • базилік
  • сіль

Спосіб приготування:

Начинка для рулету з лаваша з морквою, готується наступним чином: морква помити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Потім обсмажити її на сковороді, з додаванням рослинної олії, посолити і додати подрібнений базилік. Кріп помити, обсушити й подрібнити. Сир натерти на середній терці. Ковбасу нарізати дрібною соломкою. На чистий стіл викладіть один вірменський лаваш, змастити його майонезом, а потім викласти обсмажену моркву. Укрити ще одним листом лаваша і викласти подрібнену зелень. Повторити процедуру і викласти сир. Наступний лист лаваша змастити майонезом і викласти ковбасу. Потім лаваш з начинкою акуратно скрутити в рулет, накрити фольгою і прибрати в холодильник на 1,5 години.Рулет з лаваша з морквою — готовий! Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Смачного!

Загрузка...

Рулет з лаваша з фаршем (м’ясом)

Інгредієнти:

  • 3 вірменських лаваша
  • 500 гр. курячого фаршу
  • 50 гр. твердого сиру
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 2 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • 1 пучок кропу
  • 1 пучок петрушки
  • рослинна олія
  • листя салату
  • сіль

Спосіб приготування:

Для того щоб приготувати рулет з лаваша з м’ясом, необхідно на сковороді з додаванням рослинної олії, обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до цибулі. Після цього до зажарки додати курячий фарш, посолити і обсмажувати протягом півгодини. Тим часом помідори помити і нарізати тонкими кружечками. Зелень подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Листя салату також порізати, але не дуже дрібно. Часник пропустити через чеснокодавку і змішати з майонезом. На чистий стіл викласти вірменський лаваш і зверху змастити майонезом з часником, викласти шар курячого фаршу і посипати порізаною зеленню. Другий лист лаваша з обох боків змастити майонезом і викласти зверху на шар курячого фаршу. На нього викласти часточки помідор і змастити майонезом. Потім викласти четвертий аркуш лаваша, на який викласти сир. Після цього лаваш з начинкою акуратно скрутити в рулет, накрити фольгою і прибрати в холодильник на 1,5 години. Рулет з лаваша з фаршем — готовий! Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Читайте також:  Як правильно варити розсипчастий рис?

Смачного!

Рулет з лаваша з сайра

Інгредієнти:

  • 2 вірменські лаваша
  • 2 банки консервованої сайри
  • 50 гр. твердого сиру
  • 1 пучок базиліка
  • 3 яйця
  • 1 ст. ложка майонезу

Спосіб приготування:

Як зробити рулет з лаваша з консервами? Для цього яйця необхідно відварити, почистити і дрібно порізати. Консерви відкрити, злити рідину і розім’яти рибу за допомогою виделки. Сир натерти на середній терці. Базилік дрібно порізати. Всі інгредієнти з’єднати між собою і заправити майонезом. На чистий стіл викласти лаваш, зверху викласти рівномірний шар готової начинки, а потім накрити другим листом лаваша. Після цього лаваш з начинкою акуратно скрутити в рулет, накрити фольгою і прибрати в холодильник на 1,5 години. Рулет з лаваша з сайра — готовий! Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Читайте також:  Як приготувати плов: 23 найсмачніші рецепти плову

Смачного!

Загрузка...

Крабовий рулет в лаваші

Інгредієнти:

  • 3 вірменських лаваша
  • 4 зубчики часнику
  • 200 гр. крабових паличок
  • 3 яйця
  • 250 гр. твердого сиру
  • 1 пучок кропу
  • майонез

Спосіб приготування:

Яйця відварити, почистити і натерти на дрібній тертці. Слідом на дрібній тертці натерти сир. Часник почистити і пропустити через чеснокодавку. Кріп помити і дрібно порізати. Крабові палички нарізати кубиками. Після цього кріп з’єднати з яйцями, а часник з сиром. На чистий стіл викласти лаваш і змастити його майонезом, зверху — крабові палички. Потім накрити другим листом лаваша, змастити майонезом і викласти суміш сиру і часнику. Знову накрити листом салату і викласти подрібнені яйця з зеленню. Після цього лаваш з начинкою акуратно скрутити в рулет, накрити фольгою і прибрати в холодильник на 1,5 години.Крабовий рулет в лаваші — готовий! Перед подачею до столу нарізати шматочками.

Смачного!

Рулет з лаваша з зеленню

Інгредієнти:

  • 6 вірменських лавашів
  • 1 пучок кропу
  • 1 пучок петрушки
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 пучок кінзи
  • 1 пучок селери
  • 300 гр. твердого сиру
  • 2 яйця
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Яйця відварити і дрібно нарізати. Зелень помити і подрібнити. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти перемішати, поперчити, посолити. Кожен лаваш, розділити навпіл. У середину кожної частини викласти трохи начинки і загорнути лаваш конвертиком. Теж саме зробити з залишилася начинкою і лаваш. Після того, як конвертики будуть готові, обсмажити їх на сковороді, з додаванням рослинної олії. Рулет з лаваша з зеленню — готовий!

Загрузка...

Дивіться також: