Як приготувати рибні котлети: 8 найсмачніших рецептів котлет

Хочете порадувати домашніх рибним блюдом і не знаєте що приготувати? Пропонуємо Вашій увазі рибні котлети, які, безсумнівно, сподобаються всім. Тим більше що й готувати їх дуже легко і швидко. Як приготувати рибні котлети? Почнемо?

котлети рибні з тріски

Котлети рибні з тріски

Інгредієнти:

  • 1 кг. тріски
  • 1 ріпчаста цибуля
  • черствий хліб (3 шматки)
  • 1 яйце
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Як зробити рибні котлети з тріски? Для цього рибу необхідно помити, порізати і відокремити філе від шкіри і хребта. Ріпчасту цибулю почистити. Черствий хліб замочити невеликою кількістю теплої води. Після цього філе риби, хліб і цибулю, пропустити через м’ясорубку. Слідом додати яйце, посолити, поперчити. Готовий рибний фарш поставити в холодильник на 1,5 години. Потім з фаршу сформувати котлети і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності.Котлети рибні з тріски — готові! Подавати рекомендується з молодим відвареною картоплею.

Смачного!

Рибні котлети з щуки

Інгредієнти:

  • 1 кг. щуки
  • 2 моркви
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 100 гр. твердого сиру
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 2 яйця
  • 3 ст. ложки борошна
  • панірувальні сухарі
  • 1 пучок кропу або петрушки
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

рибні котлети з минтая

Як готувати рибні котлети з щуки? Для цього рибу необхідно помити, порізати і відокремити філе від шкіри і хребта. Готове філе пропустити через м’ясорубку. Сир натерти на дрібній тертці. Ріпчасту цибулю і моркву почистити і також пропустити через м’ясорубку. Одержаний овочевий фарш, необхідно злегка віджати, щоб видалити надлишок рідини. Потім всі інгредієнти з’єднати, поперчити, посолити і ще раз пропустити через м’ясорубку. У масу, додати вершкове масла, добре збиті курячі яйця і борошно. Ретельно перемішати. Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності.Смачні рибні котлети з щуки — готові! При подачі до столу котлети прикрасити подрібненою зеленню. Рибні котлети рецепт з щуки, може бути приготований і в духовці.

Читайте також:  Як приготувати стейк: смачні рецепти

Смачного!

Рибні котлети з минтая

Інгредієнти:

  • 1 кг. минтая
  • 2 ріпчастих лука
  • 100 гр. білого хліба
  • 1 яйце
  • 100 гр. шпику
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 1 ч. ложка цукру
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Для того щоб приготувати рибні котлети рецепт з минтая, необхідно рибу почистити і помити, а потім відокремити від неї м’якоть. Ріпчасту цибулю почистити, шпик нарізати на шматочки, філе риби подрібнити, хліб замочити невеликою кількістю теплої води, а потім пропустити ці інгредієнти через м’ясорубку. Додати сіль, цукор, перець і яйце і ретельно перемішати. Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до готовності. Рибні котлети з минтая — готові!

Смачного!

Загрузка...

Рибні котлети з консерви

Інгредієнти:

  • 1 банка консерви
  • 250 гр. манки
  • 3 ріпчастих лука
  • панірувальні сухарі
  • 2 яйця
  • рослинна олія
  • сіль

Спосіб приготування:

Приготування рибних котлет з рибних консерв, починається з того, що консерву необхідно викласти в миску і розім’яти виделкою. Потім додати до риби манку, подрібнену ріпчасту цибулю і пропустити через м’ясорубку. Після цього додати яйце, посолити за смаком. Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності. Котлети з рибних консерв — готові! Подавати рекомендується з рисом.

Читайте також:  Печінковий торт: 4 смачні рецепти

Смачного!

як приготувати рибні котлети

Котлети рибні з горбуші

Інгредієнти:

  • 700 гр. горбуші
  • 200 гр. лосося
  • 2 яйця
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 шматочки білого хліба
  • панірувальні сухарі
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Як робити рибні котлети з горбуші? Для цього необхідно всю рибу почистити від шкіри і кісток і промити, а потім з почищених ріпчастою цибулею, пропустити через м’ясорубку. До отримати фарш додати яйця, поперчити, посолити. Хліб замочити теплою водою, а коли він розм’якне додати його до фаршу і перемішати.Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності. Котлети рибні з горбуші — готові!

Смачного!

Загрузка...

Рибні котлети з сома

Інгредієнти:

  • 1 кг. сома
  • 2 ріпчастих лука
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл. молока
  • 2 яйця
  • 250 гр. хліба
  • панірувальні сухарі
  • рослинна олія
  • соус томатний
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Для приготування котлет із сома, необхідно рибу помити, навіщо почистити і відокремити філе від кісток і шкіри. Хліб замочити в теплому молоці. Рибне філе пропустити через м’ясорубку, потім те ж саме зробити з хлібом, почищені часником і цибулею. Додати яйце, поперчити, посолити і ретельно перемішати.Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності. Рибні котлети з сома — готові! Подавати з томатним соусом.

Читайте також:  Як приготувати пудинг до чаю: 7 рецептів смачного десерту

Смачного!

Рибні котлети з судака

Інгредієнти:

  • 600 гр. м’якоті судака
  • 1 яйце
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 пучок петрушки
  • 100 гр. вершкового масла
  • рослинна олія
  • панірувальні сухарі
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

рибні котлети з щуки

Для приготування котлет із судака, необхідно рибу помити, навіщо почистити і відокремити філе від кісток і шкіри. Потім філе судака, разом із зеленню і очищеним цибулею, пропустити через м’ясорубку.Додати до фаршу половину натертого на тертці вершкового масла і перемішати. Залишилося масло розтопити. Слідом додати у фарш яйце. Поперчити, посолити. Котлети з рибного фаршу, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності. Рибні котлети з судака — готові! Перед подачею до столу, полити розтопленим вершковим маслом.

Смачного!

Рибні котлети з сьомги

Інгредієнти:

  • 500 гр. філе сьомги
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 картопля
  • 1 яйце
  • 1 пучок кропу
  • 2 зубчики часнику
  • рослинна олія
  • панірувальні сухарі
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Для приготування котлет з сьомги, необхідно рибу помити, навіщо почистити і відокремити філе від кісток і шкіри. Рибне філе пропустити через м’ясорубку, потім те ж саме зробити з очищеним картоплею, зеленню, цибулею і часником. Додати яйце, поперчити, посолити і ретельно перемішати. Потім з фаршу сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, до готовності. Рибні котлети з сьомги — готові!

Смачного!

Загрузка...

Дивіться також: