Як приготувати м’ясо по французьки: 4 найсмачніших рецепта

Дуже багато хто вважає, що таке блюдо, як м’ясо по-французьки, родом із Франції, але це далеко не так. Це блюдо готується дуже швидко. Як приготувати м’ясо по французьки, щоб воно сподобалося абсолютно всієї сім’ї?Почнемо?

як приготувати м'ясо по французьки

М’ясо по французьки з грибами

Інгредієнти:

  • 300 гр. філе свинини
  • 200 гр. печериць
  • 150 гр. твердого сиру
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 ст. ложки майонезу
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Приготування м’яса по французьки з грибами починається з того, що гриби необхідно промити, нарізати шматочками і залити холодною водою. Свинину нарізати шматочками, розміром 10 на 10 сантиметрів, діаметром 1 сантиметр.Поперчити, посолити кожен шматочок, а потім викласти його на деко. Зверху на м’ясо викласти гриби, ще раз злегка посолити. Ріпчасту цибулю почистити і нарізати півкільцями, після цього викласти зверху на гриби. У закінченні посипати кожен шматочок м’яса тертим на дрібній тертці сиром, а зверху смахать майонезом. Деко поставити в духовку і випікати протягом 25 хвилин, при температурі 200 градусів. М’ясо по французьки з грибами готове.

Читайте також:  Крученики - 5 найсмачніших рецептів української страви

Смачного!

М’ясо по французьки з куркою

Інгредієнти:

  • 300 гр. філе курки
  • 2 ріпчастих лука
  • 1 помідор
  • 300 гр. твердого сиру
  • 4 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 1 пучок кропу
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Приготування м’яса по французьки з курки починається з того, що філе курки необхідно промити, обсушити і нарізати невеликими пластинками завтовшки 2 сантиметри. Ріпчасту цибулю почистити і нарізати кільцями. Сир натерти на середній терці. Помідор нарізати кружальцями. Кожен шматочок м’яса злегка відбити, поперчити і посолити. Яйця збити. Потім деко змастити олією і викласти на нього шматочки м’яса, попередньо опущені в яєчну суміш. Зверху на м’ясо викласти цибулю, шматочок помідора, потім змастити майонезом і посипати тертим сиром. Деко поставити в духовку і випікати протягом 25 хвилин, при температурі 200 градусів. М’ясо по французьки з курки готове.

Читайте також:  Гарбузова каша: кращі рецепти "від простого до складного"

Смачного!

М’ясо по французьки з фаршем

Інгредієнти:

  • 1 кг. фаршу (будь-якого)
  • 400 гр. твердого сиру
  • 1 пучок цибулі
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 ст. ложки панірувальних сухарів
  • щіпка: паприка, каррі, базилік
  • рослинна олія
  • майонез за смаком
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Як готувати м’ясо по французьки з фаршем? Для цього необхідно у фарш додати всі спеції (каррі, базилік, перець та ін) і залишити на півгодини. Тим часом цибулю дрібно порізати, сир натерти на дрібній тертці, часник подрібнити. Після цього деко змастити олією, слідом посипати панірувальними сухарями. З фаршу сформувати невеликі коржі, діаметром приблизно 1 сантиметр і викласти на деко. Зверху на коржі укласти ріпчаста цибуля, часник, сир, а потім змастити майонезом. Потім деко поставити в духовку на півгодини. Випікати при температурі 180 -200 градусів. М’ясо по французьки з фаршем готове.

Читайте також:  Як приготувати креветки

Смачного!

Загрузка...

М’ясо по французьки з ананасами

Інгредієнти:

  • 500 гр. філе свинини
  • 400 гр. твердого сиру
  • 3 ріпчастих лука
  • 1 банка консервованих ананасів (кільцями)
  • рослинна олія
  • майонез
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Для того щоб приготувати м’ясо по французьки в духовці з ананасами, необхідно ріпчасту цибулю почистити і нарізати півкільцями. М’ясо промити, нарізати шматочками, розміром 10 на 10 сантиметрів, діаметром 1 сантиметр, а потім злегка відбити. Кожен шматочок м’яса поперчити і посолити. Сир натерти на середній терці. Деко змастити олією, зверху викласти цибулю, а потім м’ясо. Слідом змастити м’ясо майонезом, а потім на кожен шматочок викласти по кружечку ананаса, знову змастити майонезом і посипати сиром. Деко поставити в духовку на півгодини і випікати при температурі 180 градусів. М’ясо по французьки з ананасами готове.

Смачного!

Загрузка...

Дивіться також: