Фаршировані гриби: 3 смачних рецепта

Хочете порадувати своїх домашніх чимось смачним, але в теж час швидким стравою? Тоді чому б не приготувати фаршировані грибочки? Ось кілька смачних рецептів, приготування цієї страви:

фаршировані гриби

Гриби фаршировані м’ясом

Інгредієнти:

  • 500 гр. печериць
  • 500 гр. м’яса
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 пучок кропу
  • 2 ст. ложки майонезу
  • 1 пучок кропу
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Шампіньйони промити, а потім обсушити. Грибні ніжки нарізати кубиками і з’єднати з подрібненим ріпчастою цибулею. На сковороді, з додаванням рослинної олії, обсмажити цибулю і подрібнені гриби. Обсмажити до готовності. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Потім до грибної зажарки, додати м’ясний фарш. Поперчити, посолити. Обсмажувати протягом 20 хвилин.

Читайте також:  Фаршировані помідори: 8 найсмачніших рецептів

Готової засмажкою, нафарширувати залишилися капелюшки від печериць і викласти на змащений олією лист. Випікати в духовці протягом 10 хвилин. Гриби фаршировані фаршем — готові! Перед подачею до столу, посипати подрібненою зеленню.

Смачного!

Гриби фаршировані сиром

Інгредієнти:

  • 500 гр. печериць
  • 200 гр. твердого сиру
  • 4 зубчики часнику
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Гриби промити, а потім відрізати ніжки від шляпок. Часник пропустити через чеснокодавку. На дрібній тертці натерти сир, а потім з’єднати з подрібненим часником. Деко змастити олією, а потім викласти на нього капелюшки грибів, які нафарширувати сирно-часниковою масою. Випікати гриби в розігрітій до 180 градусів духовці, протягом 15-20 хвилин. Гриби фаршировані сиром — готові. Гриби фаршировані в духовці, ласощі не тільки до вечері, але і до будь-якого святкового столу.

Читайте також:  Як приготувати кролика в духовці? Дуже просто!

Смачного!

Гриби фаршировані м’ясом курки

Інгредієнти:

  • 500 гр. печериць
  • 200 гр. філе курки
  • 200 гр. твердого сиру
  • 3 яйця
  • 4 ст. ложки сметани
  • 1 пучок петрушки
  • рослинна олія
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Шампіньйони промити, а потім відварити в злегка підсоленій воді. Готові печериці остудити й відокремити капелюшки від ніжок. Яйця відварити і подрібнити. Філе курки відварити, а потім пропустити через м’ясорубку разом з рештою ніжками від грибів. Яйця додати до подрібненого філе курки і подрібненим грибам, а потім додати сметану. Поперчити, посолити. Деко змастити олією, викласти на нього капелюшки грибів і наповнити получившейся начинкою. Зверху посипати подрібненою зеленню. Деко поставити в духовку і випікати протягом 15 хвилин.Фаршировані гриби запечені з куркою — готові!

Читайте також:  Качка по пекінськи: рецепт китайської класики
Загрузка...

Дивіться також: