Торт з горіхами: 10 простих рецептів торта з горіхами

Пропонуємо вам смачні та прості рецепти торта з горіхами. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!

торт шоколадний з горіхами

Торт з чорносливом і горіхами

Інгредієнти:

Тісто:

  • 300 гр. борошна
  • 150 гр. цукру
  • 2 яйця
  • 150 гр. меду
  • 150 гр. волоських горіхів
  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 0,5 ч. ложки розпушувача

Крем:

  • 500 гр. чорносливу
  • 150 гр. волоських горіхів
  • 150 гр. цукру
  • 250 гр. сметани
  • 200 гр. вершкового масла

Спосіб приготування:

Яйця перетерти з цукром. До вийшла суміші додати розпушувач, борошно і подрібнені волоські горіхи. Мед попередньо довести до рідкого стану на водяній бані і додати до тесту. Ретельно перемішати.

Тісто буде мати вигляд густої сметани. Його необхідно розділити на 3 частини і спекти три коржі до готовності, в духовці, при температурі 170 — 180 градусів.

У цей час приготувати крем. Для цього чорнослив необхідно залити на 40 хвилин гарячою водою, а потім злив воду пропустити чорнослив через м’ясорубку.Сметану і цукор збити в піну, додати розм’якшене вершкове масло, подрібнені волоські горіхи і чорнослив.

Спечені коржі просочити получившимся кремом. Готовий торт з чорносливом і горіхами прикрасити шматочками чорносливу.

Смачного!

Торт шоколадний з горіхами

Інгредієнти:

Тісто:

  • 250 гр. цукру
  • 200 гр. вершкового масла
  • 4 яйця
  • 150 гр. борошна
  • 100 гр. волоських горіхів
  • 100 гр. темного шоколаду
  • 2 ст. ложки коньяку
  • 50 гр. какао
  • 3 ст. ложки молока
  • 80-100 гр. крохмалю
  • 1 ч. ложка соди
  • 1 ст. ложка апельсинової цедри
  • сіль

Крем:

  • 2 ст. ложки коньяку
  • 150 гр. цукрової пудри

Спосіб приготування:

Цукор змішати з маслом, жовтками від яєць і ретельно розтерти, після цього додати тепле молоко. Крохмаль, борошно, сода, какао, подрібнені горіхи — перемішуються. Білки збити в пухнасту піну. Додати до борошна. Ретельно перемішати. У готове тісто додати коньяк і шоколад. Потім викласти тісто у форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, на 1 годину.

Для приготування крему, необхідно змішати коньяк з цукровою пудрою і додати 3 ст. ложки води. Готовий торт шоколадний з горіхами змастити готовим кремом і посипати подрібненими горіхами.

Читайте також:  Качка по пекінськи: рецепт китайської класики

Смачного!

Торт безе з горіхами

Інгредієнти:

Тісто:

  • 500 гр. борошна
  • 250 гр. цукру
  • 3 яйця — жовтки
  • 200 гр. вершкового масла
  • 2 ч. ложки розпушувача

Крем:

  • 1 банка вареного згущеного молока
  • 200 гр. вершкового масла

Безе:

  • 3 яйця — білки
  • 250 гр. цукру
  • 250 гр. волоських горіхів

Спосіб приготування:

В цукор додати жовтки і ретельно перетерти. Потім змішати з розм’якшеним вершковим маслом. Додати розпушувач і борошно, ретельно перемішати. Тісто має бути густим і не прилипати до рук. Розділити тісто на 3 частини. Розкотити 3 однакових коржа і викласти у форму для запікання. Кожен корж змастити сумішшю зі збитих білків і цукру і посипати горіхами. Коржі випікати протягом 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Згущенки змішати з маслом і ретельно перемішати, до утворення однорідної маси.Спечені коржі змастити кремом і укласти один на одного. Готовий торт безе з горіхами поставити в холодильник на 2 години.

Смачного!

Загрузка...

Торт медовий з горіхами

Інгредієнти:

Тісто:

  • 250 гр. борошна
  • 250 гр. цукру
  • 150 гр. вершкового масла
  • 50 гр. меду
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 3 яйця

Крем:

  • 250 гр. сметани
  • 250 гр. цукру
  • 250 гр. волоських горіхів
  • 1 ст. ложка лимонного соку

Спосіб приготування:

Мед і масло розтопити і остудити. До цукру додати яйця, ретельно перемішати до утворення піни і всипати борошно. Суміш з масла і меду і розпушувач додати до тесту. Тісто вилити у форму для випікання і спекти до готовності при температурі 180 градусів. Іспекшійся корж розрізати на 3 частини, кожна з яких змастити кремом зі сметани і цукру, одночасно пересипаючи волоськими горіхами. Готовий торт медовий з горіхами поставити в холодильник на 2 години.

Смачного!

Морквяний торт з горіхами

Інгредієнти:

  • 200 гр. вершкового масла
  • 3 яйця
  • 250 гр. цукру
  • 250 гр. борошна
  • 1 ст. тертої моркви
  • 150 гр. волоських горіхів
  • 1 ч. ложка кориці

Спосіб приготування:

Цукор і масло ретельно перемішати, до утворення однорідної маси. Яйця збити і додати до масла з цукром, а потім всипати муку. Посолити. Після цього горіхи і моркву з’єднати з тістом. Ретельно перемішати.

Читайте також:  Торт Тірамісу: 3 смачних рецепта

Форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти тісто. Випікати при температурі 180 градусів духовці, протягом 1 години. Готовий морквяний торт з горіхами змастити вершковим маслом. Подавати гарячим.

Смачного!

Загрузка...

Торт зі згущеним молоком і горіхами

Інгредієнти:

Тісто:

  • 750 гр. цукру
  • 0,5 літра кефіру
  • 750 гр. борошна
  • 4 яйця
  • 2 ч. ложки розпушувача
  • 4 ст. ложки какао
  • сіль

Крем:

  • 1 банка вареного згущеного молока
  • 200 гр. вершкового масла

Спосіб приготування:

Цукор змішати з яйцями і ретельно збити до утворення однорідної маси. Посолити.Додати розпушувач і влити кефір. Потім поступово всипати борошно і какао.Ретельно перемішати.

Повчитися тісто розділити на 3 однакові частини розкачати і викласти у форму ля запікання. Випікати по черзі при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Вершкове масло змішати з вареним згущеним молоком. Кожен іспекшійся корж намазати получившимся кремом і посипати волоськими горіхами. Готовий торт зі згущеним молоком і горіхами поставити в холодильник на 2 години.

Смачного!

Торт Два Горіха

Інгредієнти:

  • 250 гр. волоських горіхів
  • 200 гр. вершкового масла
  • 150 гр. цукру
  • 250 гр. мигдалю
  • 6 яєць
  • 2 плитки шоколаду

Спосіб приготування:

Шоколад і два види горіхів подрібнити, але не сильно. Вершкове масло перетерти з цукром, а потім додати до нього жовтки. Після цього додати до цієї суміші шоколад і горіхи. Білки збити в пишну піну, а потім з’єднати з основною сумішшю. Готове тісто викласти у форму для запікання і випікати в духовці при температурі 180 градусів, протягом 30 хвилин. Два горіха — торт, який можна подавати як гарячим, так і холодним.

Смачного!

Банановий торт з волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • 250 гр. борошна
  • 150 гр. цукрової пудри
  • 150 гр. вершкового масла
  • 3 банани
  • 100 гр. волоських горіхів
  • 100 гр. сметани
  • 4 ст. ложки кефіру
  • 10 гр. розпушувача

Спосіб приготування:

Цукор і масло збити. Банани подрібнити і додати до цукрової маси. По черзі всипати борошно, розпушувач. Додати йогурт, кефір, сметану, подрібнені волоські горіхи. Все ретельно перемішати. Готове тісто викласти у форму для запікання і випікати в духовці протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий банановий торт з волоськими горіхами посипати цукровою пудрою.

Читайте також:  Український борщ з пампушками (вегетаріанський)

Смачного!

Торт Горіхова гора

Інгредієнти:

  • 1 кг. борошна
  • 150 гр. цукру
  • 150 гр. сметани
  • 300 гр. арахісу смаженого
  • 200 гр. маргарину
  • 200 гр. вершкового масла
  • 1 банка вареного згущеного молока

Спосіб приготування:

Маргарин розм’якшити й розтерти зі сметаною і з цукром. Поступово додати борошно, ретельно перемішати і прибрати в прохолодно е місце на 1 годину.Охолоджене тісто пропустити через м’ясорубку. Отриману «локшину» викласти на деко і запекти в духовці при температурі 180 градусів до готовності. Готове запечене тісто подрібнити. Арахіс змішати з получившейся крихтою. Вершкове масло перемішати зі згущеним молоком, до утворення однорідної маси і додати до горіхів і пісочної крихті. Руки змочити водою і сформувати з отриманої суміші маленькі гірки. Торт горіховий гірка неодмінно сподобається всім членам сім’ї.

Смачного!

Торт Лісовий горішок

Інгредієнти:

  • 1 ст. фундука
  • 250 гр. цукру
  • 8 яєць
  • 50 гр. мелених сухарів, бажано ванільних
  • 150 гр. цукрової пудри
  • 200 гр. вершкового масла
  • 1 ст. води
  • 3 ст. ложки червоного вина
  • 3 ст. ложки охолодженого натуральної кави
  • 15 гр. ванільного цукру (1 пакетик)
  • фрукти для прикраси

Спосіб приготування:

Фундук подрібнити у блендері, попередньо залишивши кілька горішків. Потім обсмажити на сковороді, остудити і пропустити через м’ясорубку.

Жовтки яєць перетерти з цукром, а потім додати до горіхів. Білки збити в пишну піну і додати до тесту. Готове тісто розділити на 3 частини, розкачати коржі і випікати в духовці при температурі 180 градусів, до готовності.

Кожен готовий корж просочити сиропом з цукру з вином, попереднього звареного на вогні.
Вершкове масло ретельно перемішати з ванільним цукром і звичайним цукром. Після отримання однорідної маси додати каву і знову ретельно перемішати.Получившимся кремом просочити коржі. Готовий торт Лісовий горішок, прикрасити фундуком та фруктами і поставити в холодильник на 2 години. Торт горіховий готовий!

Загрузка...

Дивіться також: