Смачний соус для спагетті

Безсумнівно, що будь-який чоловік любить смачну пасту і спагетті. Навіть незважаючи на те, що багато чоловіків ніколи не пробували справжньої пасти з Італії, любляча дівчина, захоче порадувати його смачним і швидким стравою, а саме макаронами. Але як зробити макарони по-справжньому смачними? Звичайно ж, приготувати смачний соус для них. А як це зробити розповімо прямо зараз.Існує кілька варіантів соусів для спагетті, тому кожен може віддати перевагу соусу по своєму смаку. Як приготувати соус для спагетті?

соус для спагетті

Вершковий соус для спагетті

Інгредієнти:

  • 100 мл. вершків
  • 150 гр. вершкового масла
  • 2 ст. ложки борошна
  • 500 мл. молока
  • 200 гр. сиру
  • 100 гр. дрібно натертої моркви
  • 1 яйце
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

У сотейнику розтопити вершкове масло, а потім додати до нього борошно.Обсмажувати до золотистого кольору. Потім поступово, тонкою цівкою влити молоко. Поперчити, посолити. Соус при цьому безперервно помішувати. Варити протягом 7-10 хвилин. Після цього в соус додати жовток яйця, вершки і натертий на дрібній тертці сир. Довести до кипіння і додати дрібно порізану моркву.Вершковий соус для спагетті — готовий!

Читайте також:  Курка в духовці: 25 найсмачніших рецептів запеченої курки

Смачного!

Томатний соус для спагетті

Інгредієнти:

  • 5 помідор
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3-4 зубчики часнику
  • 1 ч. ложка цукру
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 2 ст. ложки червоного сухого вина
  • 1 пучок петрушки
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

У сотейнику, з додаванням рослинної олії, обсмажити дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Потім додати 2 зубчики часнику, попередньо подрібненого, а також половину подрібненої петрушки. Обсмажувати на протязі 5 хвилин.Помідори обдати окропом, а потім очистити від шкірки і натерти на тертці або подрібнити у блендері. Додати вийшла кашку з помідор до зажарки. Тушкувати близько 10 хвилин. Після цього додати томатну пасту, цукор, перець і сіль за смаком. Вогонь зменшити і згасити ще на протязі 10 хвилин. Після цього додати сухе вино. Томатний соус для спагетті — готовий! Перед подачею до столу посипати зеленню і часником.

Смачного!

Соус для спагетті з грибами

Інгредієнти:

  • 500 гр. грибів
  • 6 ст. ложок вершків
  • 2 ріпчастих лука
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • перець, сіль
Читайте також:  Фаршировані макарони - привіт з Італії

Спосіб приготування:

У сотейнику, з додаванням оливкової олії, обсмажити дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Потім додати гриби, попередньо подрібнені, і обсмажувати до тих пір поки не випарується вся вода. Посолити, поперчити. Потім додати вершки. Обсмажувати ще протягом 7 хвилин. Соус для спагетті з грибами — готовий!

Смачного!

Загрузка...

Соус для спагетті з фаршем

Інгредієнти:

  • 300 гр. м’ясного фаршу
  • 2 ріпчастих лука
  • 100 гр. ложки кетчупу
  • 3-4 зубчики часнику
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

У сотейнику, з додаванням рослинної олії, обсмажити дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Потім додати подрібнений часник і м’ясний фарш.Поперчити, посолити. Обсмажувати на протязі 15 хвилин. Потім до фаршу додати кетчуп, ретельно перемішати і згасити ще на протязі 5 хвилин. Соус для спагетті — готовий!

Смачного!

Соус для спагетті з креветками

Інгредієнти:

  • 500 гр. креветок
  • 150 мл. вершків
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 3-4 зубчики часнику
  • 1 пучок петрушки
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

У сотейнику, з додаванням вершкового масла, обсмажити подрібнений часник.Потім до часнику додати вершки і згасити протягом 10 хвилин. Креветки розморозити при кімнатній температурі, а потім очистити від панцира. Додати креветки в вершкам і обсмажувати протягом 5 хвилин. Поперчити, посолити. Соус для спагетті з креветками — готові! Перед подачею до столу посипати подрібненою зеленню і перемішати.

Читайте також:  Гарбузова каша: кращі рецепти "від простого до складного"

Смачного!

Загрузка...

Сирний соус для спагетті

Інгредієнти:

  • 100 мл. вершків
  • 100 гр. твердого сиру
  • 2 ст. ложки гірчиці
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Вершки вилити в сотейник, довести до кипіння, а потім додати натертий на дрібній тертці сир. Через 3-4 хвилини, додати гірчицю, поперчити і посолити за смаком.Сирний соус для спагетті — готовий!

Смачного!

Італійський соус для спагетті

Інгредієнти:

  • 100 гр. сиру пармезан
  • 3 зубчики часнику
  • 13 склянки будь-яких горіхів
  • 3 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ст. ложка базиліка
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Сир натерти на дрібній тертці. Часник пропустити через чеснокодавку. Базилік промити і подрібнити. У блендері перемішати сир, базилік і часник, горіхи, а потім додати оливкове масло. Поперчити, посолити. Італійський соус для спагетті — готовий!

Загрузка...

Дивіться також: