Млинці з грибами: 6 смачних рецептів

Для того, щоб порадувати гостей ніж те незвичайним і смачним, пропонуємо Вам спробувати приготувати різноманітні млинці з грибами, рецепти яких описані нижче. Повірте! Всі будуть в захваті!

bliny-s-gribami

Млинці з грибами

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 250 гр. грибів (шампіньйони, грузді і т.д)
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 100 гр. сметани
  • 3 зубчики часнику
  • зелень
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

На сковороді, з додаванням масла рослинного, обсмажити цибулю і дрібно порізані гриби. Зелень дрібно порізати. Часник також подрібнити. Гриби, зелень і часник перемішати. Поперчити, посолити. Додати сметану. На кожен млинець викласти начинку і згорнути млинці конвертиками. Обсмажити готові млинці з грибами на вершковому маслі. Подавати до столу зі сметаною.

Млинці з грибами — рецепт універсальний і підійде для будь-якого святкового столу.

Смачного!

Млинці з грибами і куркою

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 400 гр. грибів (шампіньйони, грузді і т.д)
  • 400 гр. курячої грудинки
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 50 гр. сметани
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка борошна
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • перець, сіль
Читайте також:  Готуємо холодець з курки - 3 смачні рецепта

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

Курячі грудки обсмажити на сковороді, з додаванням масла рослинного, до готовності. На сковороді, з додаванням рослинної олії і борошна, обсмажити цибулю і дрібно порізані гриби. Курячі грудки змішати з грибами і додати сметану.На кожен млинець викласти начинку і згорнути млинці конвертиками. Обсмажити готові млинці з грибами та куркою на вершковому маслі. Подавати до столу зі сметаною.

Смачного!

Млинці з грибами і сиром

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 400 гр. грибів
  • 200 гр. сиру твердих сортів
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 50 гр. сметани
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • перець сіль

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

Гриби порізати і обсмажити з цибулею на сковороді з додаванням масла рослинного. Сир натерти на крупній тертці і додати до грибів. Готову начинку викласти на млинці і загорнути конвертиками. На деко змащений вершковим маслом, викласти млинці. Поставити в духовку на 10 хвилин, для того щоб сир всередині млинців розтанув. Подавати готові млинці з грибами та сиром зі сметаною.

Читайте також:  Оладки: 11 найсмачніших рецептів

Смачного!

Загрузка...

Млинці з грибами і м’ясом

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 300 гр. грибів
  • 300 гр. змішаного фаршу
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка вершкового масла

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

Лук обсмажити на сковороді, додати фарш і порізані гриби, поперчити, посолити і смажити до готовності. Готову начинку викласти на млинці і загорнути конвертиками. Обсмажити готові млинці з грибами і м’ясом на вершковому маслі.Подавати до столу зі сметаною.

Смачного!

Млинці з картоплею та грибами

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 3 великих картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 300 гр. грибів (будь-яких)
  • 1 ст. ложка сметани
  • 1 ст. ложка рослинної олії
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

Читайте також:  Смачний соус для спагетті

Картоплю почистити і відварити, а потім розім’яти. Лук обсмажити на сковороді з додаванням масла рослинного, додати гриби. Картопля додати до грибів, потім додати сметану. Гасити в плині 7-10 хвилин. Готову начинку остудити, викласти на млинці і загорнути конвертиками. Обсмажити готові млинці з картоплею та грибами обсмажити на вершковому маслі. Подавати до столу зі сметаною.

Смачного!

Загрузка...

Млинці з грибами у вершках

Інгредієнти:

  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • перець, сіль

Начинка:

  • 200 гр. печериць
  • 1 ст. вершків
  • 1 морква
  • 100 гр. твердого сиру
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 ст. ложка рослинної олії
  • перець, сіль

Спосіб приготування:

Яйця ретельно збити, потім додати перець, сіль і тепле молоко. Поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Все ретельно перемішати до тих пір, поки не залишиться грудочок. Перед випіканням додати рослинне масло. Млинці обсмажити на сковороді.

На сковороді з додаванням масла рослинного обсмажити цибулю і дрібно порізані гриби. Потім дрібно порізану моркву, після цього 100 гр. вершків і тушкувати на протязі 5-7 хвилин до тих пір поки начинка не стане густою. Готову начинку остудити, викласти на млинці і загорнути конвертиками. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти в неї млинці. Зверху залити рештою вершками і посипати тертим на тертці сиром. Поставити в духовку на 20 хвилин.Готові млинці з грибами у вершках подавати гарячими.

Загрузка...

Дивіться також: